Erdoğan'dan CHP kumpasına flaş açıklama! 'Muharrem bey size yeter'

Erdoğan'dan CHP kumpasına flaş açıklama! 'Muharrem bey size yeter'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin Beşinci Toplantısı için gittiği Katar dönüşü 'Külliyeye giden CHP'li' kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin Beşinci Toplantısı için gittiği Katar dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, CHP’deki tartışmalar çerçevesinde “Kemal Kılıçdaroğlu’nun başında olduğu bir CHP’den memnun musunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Bizim için artı değer kazandırıyor. Görüldüğü gibi bu CHP, siyaset değil yalan üretiyor. Çözüm değil, sorun üretiyor. Bay Kemal CHP’yi yalan üretme merkezi haline getirdi. Şu anda kendi kumpasları çok açık ve net ortada. Bir gün söylediğini ertesi gün inkar ediyor.

Önce ‘Niye olmasın?’ diyor. Sonra böyle bir şeyin olmadığını, olabileceğini söylemek gibi garip yaklaşımları var. Çok ağır bir ifadeyle İzmir’den kendisine seslendim; ‘Ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum. Sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun? Külliye’ye kim gelmiş, ne zaman gelmiş? Benimle nerede görüşmüş?’ dedim.

Bir adam çıkardılar, ben o adamı hiç tanımam. Şimdi ismini duydum. Yalan yanlış plakalar uydurdu. Zavallı, Külliye’ye giren her aracın künyesinin tutulduğundan bilgisi yok. Hangi araç girerse girsin hepsinin kaydı tutulur. Girişlerinde fotoğraf çekimleri vardır. Bunların hepsi ortaya konunca da savunacak hali kalmadı. Kemal Bey’in kalmasında fayda var.”

 

'MUHARREM BEY YETER'


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun istihbarat birimleri tarafından CHP’nin içinin karıştırıldığı iddiaları ile ilgili “İstihbaratın öyle büyük işleri var ki, böyle basit işlerle uğraşacak vakti mi var? Şu anda istihbarat örgütümüz Barış Pınarı Harekatı ile uğraşıyor.

Türkiye’yi dışarıdan kuşatan bütün o malum çevrelerle uğraşıyor. Bir de şimdi CHP’nin işiyle uğraşıp CHP’nin içinde ne var ne yok onlarla mı zaman geçirecek? Bay Kemal buradan kendine çıkış yolları arıyor. Bunları söyleyerek ‘Bizim içimizde kumpas yok’ demeye getiriyor.

Bay Kemal sen bunu git şu anda Muharrem Bey’e anlat. Muharrem Bey senin içini gayet iyi anlatıyor. İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten” dedi. 

 


siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.