Erdoğan'dan CHP'ye ültimatom! MHP ile beraber yaparız

Erdoğan'dan CHP'ye ültimatom! MHP ile beraber yaparız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İş Bankası’ndaki CHP hisseleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte flaş haberin detayları;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Atatürk’ün vasiyetinin Hazine’ye devrini gerçekleştirelim. Bu şahıslara ait bir hak değildir. CHP’nin hiç değildir' dedi.

Erdoğan, Türkiye İş Bankası’ndaki CHP hisselerinin MHP ile birlikte TBMM’de yapılacak yasal bir düzenleme sonucu Hazine’ye devrini gerçekleştirmeyi düşündüklerini açıkladı. Erdoğan, Atatürk hisselerinin şahıslara ve CHP’ye ait bir hak olmadığını söyledi.  

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle: 

'Mesele İş Bankası değil. Mesele, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetidir. Kılıçdaroğlu, ‘Oradan bizim kasamıza giren para yok ki’ diyor. Ben ‘Senin kasana para giriyor’ demiyorum ki. Biliyorsunuz, mahkeme kararıyla, Türk Dil Kurumu’na ve Türk Tarih Kurumu’na belirli bir temettü geliri aktarılıyor. Ama orada Yönetim Kurulu’na CHP niye dört adam koyuyor? Efendim, yönetim kurulundaymışlar ama hiçbir inisiyatifleri yokmuş. Yönetim Kurulu’na gireceksin, ama hiçbir inisiyatifin olmayacak. Böyle bir saçmalık olur mu? Şayet inisiyatifleri yoksa o dört kişiyi çeksinler o zaman. 

MHP’YLE BİRLİKTE YAPARIZ 

Biz diyoruz ki: Buradaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyeti neyse bu vasiyetin Hazine’ye devrini gerçekleştirelim. Çünkü bu şahıslara ait bir hak değildir. CHP’nin hakkı hiç değildir. MHP’li arkadaşlarla birlikte yapılacak bir yasal düzenlemeyle yoluna koyulabileceği kanaatindeyim.'

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.