Erdoğan’dan çok sert uyarı! Bir anda bitiririz

Erdoğan’dan çok sert uyarı! Bir anda bitiririz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB üyesi ülkelerin Türkiye’nin Kıbrıs açıklarındaki sondaj faaliyetleri ile ilgili yaptırım uygulanması konusunda anlaşmasına sert cevap geldi.

Türkiye’nin Kıbrıs açıklarındaki sondaj faaliyetleri ile ilgili AB üyesi ülkelerin Türkiye’ye yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya varılmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert cevap geldi.

Erdoğan, şunları söyledi:

'Uluslararası hukuktan kaynaklanan haklar. Uluslararası hukukun herhangi bir hak vermediği ülkeler buralarda çalışma hakkını görüyor, Türkiye’ye gelince ‘yok yaptırım uygulayacağız’ diyorlar Siz bize 59’dan beri yaptırım uyguluyorsunuz. 

Ey AB, Türkiye sizin bugüne kadar tanıdığınız bir ülke değil. Sizinle müzakere masasında olan bir ülke bu da bizi bağlamaz. Bu müzakereler bir anda da bitebilir. 4 milyon mülteciyi ülkesinde ağırlayan bir Türkiye’ye karşı takındığınız tavrı iyi bilin.'

 

'GÖZDAĞI VERMEYE KALKMAYIN PEK TAKMAYIZ'

 

Bunları hafife alıyor olabilirsiniz, bu kapılar açılır bu DEAŞ’lılar da size gönderilir, gönderiliyor bundan sonra siz de başınızın çaresine bakın. Gözdağı vermeye kalkmayın, biz bunları pek takmayız. 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.