Erdoğan'dan Fesli Atatürk düşmanına ziyaret

Erdoğan'dan Fesli Atatürk düşmanına ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, bugün hastanede tedavi gören ‘Atatürk düşmanını’ ziyaret etti. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi gören Kadir Mısırlıoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk'e defalarca hakaret eden, Kurtuluş Savaşı için "Beni tefe koyarlar ama keşke Yunan galip gelseydi. Ne hilafet yıkılırdı. Ne şeriat yıkılırdı" ifadelerini kullanan Kadir Mısıroğlu'nu hastanede ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, yüzde 51.2 aldık demişti! YSK’dan sürpriz karar

Erdoğan, saat 14.30 sıralarında Kısıklı'daki evinden çıkarak Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Erdoğan hastanede yaklaşık 1 saat hastanede kaldı.

Erdoğan'a hastaneden çıkarken çevredekiler sevgi gösterilerinde bulundu. Postacıların çay daveti üzerine Erdoğan toplantısı olduğu cevabını verdi. Hastane bahçesindeki bir kişi, "Sayın cumhurbaşkanım elinizi öpebilir miyim" diye seslendi. Cumhurbaşkanı "Ben el öptürmem" cevabını verdi. Erdoğan daha sonra hastaneden ayrıldı.

Kadir Mısıroğlu'nun şeker hastalığına bağlı olarak gelişen böbrek rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü öğrenildi.

erdogan-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.