Erdoğan’dan Flaş açıklamalar: Biz Türk’üz sözümüzde dururuz!

Erdoğan’dan Flaş açıklamalar: Biz Türk’üz sözümüzde dururuz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan darbeye direnişin 3. Yılında İstanbul’a geldi. Erdoğan Atatürk Havaalanı’nda gaziler tarafından karşılandı ve burada halka hitap etti.

15 Temmuz Fetö’cü darbe girişiminin 3. Yılında İstanbul Atatürk Havaalanı’nda on binlerce kişi bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3’üncü yıl dönümü dolayısıyla "15 Temmuz Milli Birlik anma gününde Atatürk Havaalanı’nda halka hitap etti.

 

Erdoğan İstanbul’da okunan sela’lar eşliğinde 15 Temmuz gazileri tarafından karşılandı. Konuşmasına; “Aziz milletim, sevgili İstanbullular değerli şehit yakınlarım, gazilerim, sizleri hasretle sevgiyle selamlıyorum.” Sözleri ile başlayan Erdoğan 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları anlattı.

 

BİZ TÜRK’ÜZ, SÖZÜMÜZDE DURURUZ

Erdoğan S-400’ler ile ilgili yaşanan sürece de değinerek, S-400’lerin saldırı değil savunma amaçlı olduğunu vurguladı. Erdoğan bize getirmezsin dediler getirdik mi? Sözlerinden sonra, “Biz Türk’üz, sözümüzde dururuz” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın bu sözleri kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.