Erdoğan'dan flaş açıklamalar! Muharrem'i fena işletmişler!

Erdoğan'dan flaş açıklamalar! Muharrem'i fena işletmişler!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de vatandaşlara hitap etti ve Muharrem İnce’yi hedef aldı. İşte ayrıntılar;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir mitinginde, hayata geçirilen projelerle ilgili bilgi verdi ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yüklendi.

Erdoğan, Muharrem İnce'ye ithafen, "Trakya tarafından gelen proje ile İstanbul'u Kuzey Ege ile bağlıyoruz. Hadi gel bakalım onu da durdur, onu da engelle. Senin ona ömrün yetmez ömrün" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin katıldığı bir TV kanalında söylediği ‘ABD’liler beni aradı. Türkiye Gülen’in iadesini usulüne uygun istememiş’ sözüne tepki göstererek, "Bunu Amerika'dan telefonla arayıp işletmişler. Bundan da haberi yok. Söylediği tüm bilgiler ve rakamlar yanlış. Eğer samimiysen, dürüstsen Milli İstihbarat Teşkilatımıza başvur. Sana bu bilgileri aktaran kim" ifadelerini kullandı.

"KANAL İSTANBUL İLE İLGİLİ TEKLİFLERİ TOPLUYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Arkamızda bizim bu aziz milletimiz oldukça bizim sırtımız yere gelmez. Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir Otoyolu yani tek taraflı çalışmıyoruz. Balıkesir bir başka olacak. El ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Bu yatırımları durduracağım diyenler var mı? Şunlara bak, bunların zaten hayatta bir dikili ağacı yok bu ülkede. Şimdi de durduracağım diyor. Biz diyoruz ki, Kanal İstanbul, o diyor ki niye Kanal İstanbul yapayım? Bunlar milli bütçe ile neler yapılabileceğini bilemeyecek kadar cahiller. Biz Avrasya Tünelini, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, Ovit Tüneli'ni nasıl yaptıysak yapıyorsak, İstanbul-İzmir otoyolunu da öyle yapıyoruz. Şu anda Kanal İstanbul ile ilgili biz teklifleri topluyoruz. Ama onlar bu işlerden anlamaz. Kamu özel ortaklığı nedir bilmezler. Ama biz bütün bu yöntemleri kullanarak bu hizmetleri yaptık" değerlendirmesinde bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.