Erdoğan'dan flaş aşı açıklaması: 'Bende aşı olacağım'

Erdoğan'dan flaş aşı açıklaması: 'Bende aşı olacağım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

 

KILIÇDAROĞLU'NA HAKARET DAVASI

Her şeyden önce eleştiri değil hakaret seviyesine çıkan ifadeleriyle hukuk içinde tabi ki bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır. Nitekim avukatlarım da şu anda hukuk dairesinde gereken neyse bunun hesabını bu şahsa soruyorlar. Olay budur. Çünkü edep denilen bir şey var. Haddini bilmesi lazım. Bu ülkede Cumhurbaşkanına, Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur, nasıl mesajlar verilmesi gerekir, bunu bilmesi lazım. 

 

TACİZ SKANDALI

CHP'de art arda çıkan taciz ve tecavüz iddialarını değerlendiren Erdoğan, “Başından itibaren her zaman ‘temiz belediyecilik, ahlaklı belediyecilik' vesaire konuşan bu zat, ne yazık ki bir defa tabanına, seçtiği elemanlarına sahip olamadığının çok açık net ortaya koymuş vaziyettedir. Şu anda İstanbul İl Başkanlığını yürüten bayan biliyorsunuz çok ciddi bir cezai durum ile karşı karşıyadır.

İstinaftadır. Buradan da ne çıkacağı belli değildir. Şu açık net ortadadır. CHP'nin bir defa şirazesi kaybolmuştur. Şirazeden çıkmış bir siyaset anlayışıyla CHP istikametini kaybetmiştir. Bu istikameti toparlaması da bu saatten sonra çok çok zordur. Terör örgütleri ile dirsek dirseğe Ankara'dan İstanbul'a yürüyen bir CHP ile bu dönemde tanıştık. Millet İttifakı adı altında ne bulursa yanına alıp bir şeyler oluşturmaya gayret eden CHP bundan sonraki sürçte de inanıyorum kendisini toparlayamayacaktır” şeklinde konuştu.

 

AŞI OLMAK KONUSUNDA SIKINTIM YOK!

 

Çeşitlilik kesinlikle var. Uğur bey ile ben de bizzat görüştüm. Bakanımız görüştü. Olay sadece Çin değil, Çin'in dışında Rusya ile de görüşmeler var. Bu konu ile ilgili olarak da şahsen benim de aşı olma konusunda bir sıkıntım söz konusu değil.

Burada sağlık söz konusudur. Sağlığın söz konusu olduğu yerde bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa bunu yapmak durumundayız. Hele hele kovid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasında böyle bir adımı atmamız gerekiyor. Temennimiz biran önce bu tedavi yollarıyla vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmak.

 

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum