Erdoğan'dan flaş Gazilik çıkışı! Çok kızdı

Erdoğan'dan flaş Gazilik çıkışı! Çok kızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi için Gazilik unvanı verilsin talebinde bulunan ve yasa teklifi hazırlayan milletvekiline sert tepki gösterdi. İşte haberin ayrıntıları;

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazilik unvanı verilsin’ talebine çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine 'gazilik' unvanı verilmesi için yasa teklifi hazırlayan AK Parti Milletvekili Külünk'e "Olur mu öyle şey" diyerek tepki gösterdiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine 'gazi'lik unvanı verilmesi için kanun teklifi hazırlayan AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk'e tepki gösterdiği iddia edildi.

Külünk, Erdoğan'a 'gazilik' unvanı verilmesi için hazırladığı kanun teklifini geçen 23 Ocak'ta TBMM Başkanlığı'na sunmuştu. Külünt teklifinde "Cumhurbaşkanımız FETÖ, PKK, DAEŞ, DHKP/C ve daha birçok terör grubuna karşı yöneltilen mücadelenin başında yerini almıştır. Kendisine 'gazi'lik unvanı verilmelidir" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, Külünk'ün teklifi Erdoğan başkanlığında yapılan son AK Parti MYK (Merkez Yürütme Kurulu) toplantısında gündeme geldi. Haberde Erdoğan'ın teklife "Olur mu öyle şey" diyerek tepki gösterdiği bilgisine yer verildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.