Erdoğan’dan flaş İş Bankası açıklaması CHP'nin elinden alacağız

Erdoğan’dan flaş İş Bankası açıklaması CHP'nin elinden alacağız

CHP'nin İş Bankası hisselerini Hazine'ye devredeceklerini belirten Erdoğan, bu işlem için adımı parlamentonun atacağını söyledi. Erdoğan, İyi Parti'den istifa eden Tamer Akkal'a da AKP rozeti taktı.

Yerel seçimlerde partisinin CHP ile yaptığı ittifak nedeniyle İyi Parti'den istifa eden Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AKP'ye geçti. Grup toplantı öncesi Akkal’a rozeti Erdoğan taktı. Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmada İş Bankası hisselerini hazineye devredeceklerini söyledi.

Akkal'a rozetini grup toplantısı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

erdogan-siyastecafe7.jpg

'MUZ CUMHURİYETİ OLMADIĞINI GÖSTERDİK'

Erdoğan, grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Tek millet, tek vatan, tek devlet, tek bayrak ilkesini benimseyen herkesle yol yürümeye hazırız. Ülkemi tarihinin en kritik dönemlerinden birini yaşamaktadır. Türkiye'ye terör örgütleriyle diz çöktürmeye çalışanlara meydanın boş olmadığını gösterdik. Ülkemizin muz cumhuriyeti olmadığını gösterdik" dedi.

'31 Mart'tan sonra 4 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi var. Şimdi hedefimiz Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına yükseltmektir' diyen Erdoğan, "Bu yılın sonunda ülkemizi 12'nci sıraya yükseltmiş olacağız. İstikrar ve güven ortamına ihtiyacımız var. Milletimizin 31 Mart'ta bu fırsatı tanıyacağına inanıyorum. Yeter ki biz çalışalım. AK Parti olarak 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı tamamladık ve sahaya indik" ifadelerini kullandı.

'KİBRİN, BÜYÜKLENMENİN, EFELENMENİN, HİZİPÇİLİĞİN YERİ YOK'

Erdoğan, "Bizim dünyamızda kibrin, büyüklenmenim, efelenmenin, hizipçiliğin, arsızlığın, hırsızlığın, yolsuzluğun, israfın, haksızlığın, hukuksuzluğun yeri olmadığını bizzat kendi yaşantımızla milletimize göstereceğiz" diye konuştu.

'İŞ BANKASI HİSSELERİNİ HAZİNEYE DEVREDECEĞİZ'

CHP'nin İş Bankası hisselerini Hazine'ye devredeceklerini belirten Erdoğan, bu işlem için adımı parlamentonun atacağını dile getirdi. Erdoğan "İşbankası masada bunu unutmayın. Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil, Hazine'ye tahsisi vardır. Bu İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır, bu parlamento bu kararı alacaktır.' dedi. 

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.