Erdoğan'dan flaş istifa açıklaması

Erdoğan'dan flaş istifa açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Melih Gökçek’in istifanın istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısının ardından konuştu. Erdoğan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istendiği yönündeki iddialara ilişkin olarak, "Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi.

MAHİR ÜNAL: GERÇEK DEĞİL

AKP Sözcüsü Mahir Ünal AKP'deki istifalara ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve istifa iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

AKP sözcüsü Ünal'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

“Şu belediye başkanından istifa istendi ya da bu belediye başkanının istifası istendi şeklindeki açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu iddialar söz konusu değildir. Biz bütün belediyelerimizle ilgili değerlendirmelerimizi de yapıyoruz. Performans kriteri çalışmaları yürütülüyor. Basında yürütülen istifası istenen belediye başkanlarımızla ilgili herhangi bir çalışma olmamıştır.”

 

“GÖKÇEK’E DÖNÜK İSTİFASININ İSTENDİĞİNE DAİR HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”

Biz 2019'a hazırlanırken hem teşkilatta hem belediyelerde bir takvim yürütüyoruz. Sanırım yılbaşına kadar hem teşkilat hem de belediyelere ilişkin çalışmalar belli bir noktaya gelir. Biz AK Parti olarak 2019'a dönük kamuoyu algısının, kamuoyu araştırmalarının gereği ve kamuoyunun taleplerini dikkate alarak hem yerel yönetimler hem de teşkilat başkanlığımız bu çalışmaları yürütüyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Melih Gökçek'e dönük istifasının istendiğine dair haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum