Erdoğan'dan 'hilafet' iddialarına sert tepki: Amaç Ayasofya'yı gölgelemek

Erdoğan'dan 'hilafet' iddialarına sert tepki: Amaç Ayasofya'yı gölgelemek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatıyla videokonferans yöntemi ile bayramlaştı. Erdoğan, 'hilafet çağrıları' ve Ali Erbaş'ın Atatürk'e lanet okuduğu' iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatıyla videokonferans yöntemi ile bayramlaştı. ''Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımızı da azaltacağız" diyen Erdoğan, "Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasını gölgelemek için başlatılan kimi tartışmaları art niyetli bulduğumu belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

 

"DOSTLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ, DÜŞMANLARIMIZI DA AZALTACAĞIZ"

- Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımızı da azaltacağız. AK Parti'nin varlık sebebi de bizlerin bu görevlerde bulunma sebebi de insanların ümitlerini bize bağlama sebebi de aynıdır.

 

"KENDİNİ MİLLETTEN ÜSTÜN GÖREN..."

- Kendini milletin üstünde gören, gönül yıkan, hizmete yönelmek yerine dar kadroluculuk yapan AK Parti teşkilat mensubu olamaz.

- Büyük kongremizi yeni bir şahlanış, yeni bir diriliş, yeni bir yükseliş miladı haline dönüştürmek istiyoruz.

"AYASOFYA BAYRAM SEVİNCİNİ ARTTIRDI"

- Milletimizin yüreğindeki 86 yıllık yara olan Ayasofya'nın 24 Temmuz'da fiilen ibadete açılması bayram sevincimizi daha da artırmıştır.

"HİLAFET SÖYLEMLERİ ART NİYETLİ"

- Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasını gölgelemek için başlatılan kimi tartışmaları art niyetli bulduğumu belirtmek istiyorum. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.