Erdoğan'dan inanılmaz gaf

Erdoğan'dan inanılmaz gaf

"Evlatlarıma helal lokma yedirmedim!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir mitinginde büyük bir gafa imza attı. Yolsuzluk ve ses kayıtlarıyla ilgili konuşurken, "Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde" diyerek miting alanındakileri de şaşırttı.

 

İşte Başbakan'ın açıklamaları:

 

AK PARTİ MİTİNGLERİNE MONTAJ DİYORLAR

 

CHP'nin buradaki genel başkanı, artık yorulmuş bitmiş. Yaşı 70'i aşmış bundan sonra ne yapacak bu adam böyle? Bunun demokrasiyle hiç alakası yok ha. Belgelerle konuşacağım. tanıyın bu insanları. Demokrasinin şehri Eskişehir'e bunlar yakışmıyor, bunu tanıyın.


Dört yılda beş yılda bir Ankara'dan çıkıyorlar gönülsüzce gelip buralarda miting yapıyorlar. Sonra AK Parti mitinglerine montaj diyorlar.

 

BİZDE MONTAJ YOK

 

Ey malum medya montajı en iyi siz bilirsiniz. Montajı en iyi siz bilirsiniz ey paralel yapı. Bizde montaj yok.

 

ÇAKMA KEMAL

 

Başta çakma Kemal olmak üzere gereğini yapacağım. Niye? Çünkü hep el ele verdiler. Bugün attıkları iftiralar yenilir yutulur değil. 


Çakma diyorum ya. Yalan dolan talan kimde görmeniz için getirdim. Bakınız ne diyor? Başbakan'ı dinleyen hangi devlet diyor? Peki bugün ne diyor? Senin beraber yürüdüğün paralel yapı bay Kılıçdaroğlu. Dün her türlü hakareti yapıyordun, şimdi seviyorsun okşuyorsun.

 

BU BELGEYİ CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANI BASTIRDI

 

Eskişehir Örfi İdari kumandanlığının tebliğinde “Ankara’daki bütün hükümet erkanı ve demokrat parti başkanları, yabancı memlekete kaçarken yakalanmışlardır. 12 uçak dolusu altın mücevherat parayı kaçırmakta iken yakalandılar.

 

CHP'nin genel başkanı ve yardımcısı bunu yalanladılar. Bugün açıklayacağım. Bu belgeyi şu anda CHP'nin belediye başkanı kendi matbaasında bastırdı. 


Eskişehir'in CHP'li belediye başkanı, 27 Mayıs ihtilalinde burada gazeteciydi. Şimdiki belediye başkanını, 27 Mayıs sabahı askerler evinden aldılar, sevinçle kucaklaştılar. Bu iftira dolu belgeyi kendisi ve arkadaşları dağıttı. CHP'nin Türkiye siyasetindeki yeri 1950'den beri hep bu olmuştur. CHP sandıktan çıkamayacağını bilir işte böyle iftiralarla yalanlarla dolanlarl montajlarla işi idare ederler.

 

AMAN HA SAKIN ALMAYIN

 

Zamanı durduran saat diye bir eseri var, reklamı olacak ama. Aman ha sakın almayın, bir de para kazandırmayalım. Dağıtılan bu tebliğ işte kendi kitabının içeresinde de var. Şimdi bu demokrasi düşmanlarına kalkacağız bu ihtilal yanlısı kişilere biz kalkıp da Eskişehir'de oy mu vereceğiz? 


Pensilvanya'daki sözüm ona kainat imamıyla CHP aynı saftalar. Şu hale bak.

 

Bir kardeşiniz bana mektup verdi. Lenf kanserine yakalanmış. Uzun tedavi sürecinden geçti. arkadaşınıza dedim ki iyi şey yap sorgula. Bu kardeşimiz bu mektubunda özetle şunları söylüyor.

 

10 yıl önce lenf kardeşine yakalandım. Uzun süre kemoterapi gördüm. Hastalık kontrol altına alındı. Doktorlar hastalık tekrar nüksetmesin diye ilik nakli olmamı önerdiler. Ama ilaçlar çok pahalı. İlaçlar 250 bin avro gibi çok yüksek bir rakam tuttu. Hatta 1800 avro da kargo bedeliyle ilaçlarıma kavuşacaktım diyor. Durumu yetkili kurumlara ilettim, ilgilendiler, çok kısa sürede kuruş ödemeden ilaçlarım elime geldi. Nakil esnasında gerek doktorların, hemşirelerin çok yüksek hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

Mektup şu şekilde bitiyor. Sayın başbakanım, benim size ve devletime maliyetim 1 milyon lira. Hakkınızı helal edin.

 

Benim helal edecek bir hakkım yok. Ben sizin emanetinizi yerli yerinde kullanmak durumundayım.

 

Niyazi Doğan, Kuştepe Köyü, Merkez Adıyaman.

 

PUTİN'LE KIRIM TATARLARINI KONUŞTUM

 

Eskişehir Kırım Tatarı kardeşlerimin yoğun olarak yaşadığı bir şehir. Kırım’daki gelişmeleri yakından takip ettiğinizi de biliyoruz.

 

Sayın Putin’le telefonda görüştüm. Oradaki Tatar soydaşlarımızın hukuk ve demokrasi içinde onlara sıkıntı ve zarar verilmeden haklarının korunmasını özellikle istedim.
Kırım Tatarlarını bugüne kadar yalnız bırakmadık bundan sonra da bırakmayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.