Erdoğan’dan kıdem tazminatı çıkışı: 'Art niyet ararız'

Erdoğan’dan kıdem tazminatı çıkışı: 'Art niyet ararız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kıdem tazminatı hakkında işçi ve işveren temsilcilerine seslenerek bu konuyu aralarında çözmeleri gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden ''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi''ne canlı bağlantıyla katıldı.

Burada önemli açıklamalar yapan Erdoğan, kıdem tazminatı hakkında işçi ve işveren temsilcilerine seslenerek bu konuyu aralarında çözmeleri gerektiğini söyledi.

Erdoğan, "Kendi aranızda halledemeyip bunu kabine halletsin diyorsanız, burada bir art niyet vardır" dedi.

 

Erdoğan'ın kıdem tazminatı konusundaki açıklamaları şöyle:

 

'Son günlerde asılsız dedikodular yayılıyor. İş verenleri ve işçileri rahatsız ediyorlar. Bunlardan biri de kıdem tazminatıdır. Kıdem tazminatı konusu da bunlardan biridir. İşverenlerin ve çalışanların sorunlarına köklü çözümler getirmeye çalışıyoruz. Amacımız işçilerin kıdem tazminatı hakkını, birilerinin insafına bırakmadan, kalıcı bir sisteme bağlamaktır. İşveren ve işçi kurumları kendi aralarında halledemiyorlar. Sonra kabine konuyu halletsin diyorsunuz. Bunda biz art niyet ararız. Her işçimizin kazanılmış hakkını korumak görevimiz. Attığımız her adımda nasıl işçi kardeşlerimizin yanındaysak bu konuda da işçilerimizin yanında olacağız."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.