Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na TÜİK tepkisi! 'Devletin kurumları senin şamar oğlanın değil'

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na TÜİK tepkisi! 'Devletin kurumları senin şamar oğlanın değil'

Siirt'te Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, randevusuz TÜİK'e giden Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün randevu alamadığını belirtip TÜİK'e giden ve binaya alınmayan Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Erdoğan, "Bir insan davet edilmediği yere gidemez. İnsan biraz utanır. Devletin kurumları senin şamar oğlanın değil. Buralar ciddi kurumlardır, senin gibi ciddiyetsiz değil. Randevusuz gitti, kapıda gösteri yaptı. Bay Kemal bundan sonra devlet kurumlarına böyle randevusuz gidilemeyeceğini öğren." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt'te Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış töreninde konuştu.

"Yiğit düştüğü yerden kalkar. Siirt, demokrasi mücadelemizde hep yanımızda oldu." diyen Erdoğan burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

"DEVLET KURUMUNA RANDEVUSUZ GİDİLMEYECEĞİNİ ÖĞREN"

 

Dün TÜİK'e gitmek istediğini ancak randevu alamadığını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, belirttiği saatte TÜİK binasına gitmişti. İçeri alınmayan CHP lideri burada basın mensuplarına açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde de Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'e gitmesi vardı.

 

Duruma tepki gösteren Erdoğan, şunları söyledi:

 

"Bir insan davet edilmediği yere gidemez. İnsan biraz utanır. Devletin kurumları senin şamar oğlanın değil. Buralar ciddi kurumlardır, senin gibi ciddiyetsiz değil. Randevusuz gitti, kapıda gösteri yaptı. Bay Kemal bundan sonra devlet kurumlarına böyle randevusuz gidilemeyeceğini öğren." 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.