Erdoğan'dan 'konuşurum' diyen Davutoğlu'na açık mesaj Memleketi ateşe atma!

Erdoğan'dan 'konuşurum' diyen Davutoğlu'na açık mesaj Memleketi ateşe atma!

AK Parti Rize İl Başkanlığı’nın düzenlediği yemekte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri arasındaki dönemin sorgulanması gerektiğini söyleyen Ahmet Davutoğlu’na tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri arasındaki dönemin sorgulanması gerektiğini söyleyen Ahmet Davutoğlu’na “Kimse, kendi hırsı için memleketin geleceğini ateşe atamaz. Dönem, fedakarlık dönemidir” şeklinde tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Başkanlığı’nın düzenlediği yemekte konuştu.

Erdoğan, yeni parti çalışmaları ile gündemde olan ve "Terörle mücadele defterleri açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz” şeklindeki açıklaması ile tepki çeken eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yüklendi.

Erdoğan, “Böyle bir dönemde hiç kimse kendi çıkarlarını önde tutamaz. Kimse, kendi hırsı için memleketin geleceğini ateşe atamaz. Dönem, fedakarlık dönemidir” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

'İçeriden ve dışarıdan gelen nifak girişimlerine rağmen Yeni Kapı ruhunu diri tutmayı başardık. 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı, milletimizin istikbal ve istiklalinin garantörü olmuştur. Bu güzel birlikteliği daha fazla güçlendireceğiz. Gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Gezi olaylarından itibaren ardı ardına yaşadığımız hadiseler, Türkiye'yi bekleyen tehlikeleri ortaya koymuştur. Türkiye, siyasi tarihinin en kritik sınavlarını vermektedir. Böyle bir dönemde hiç kimse kendi çıkarlarını önde tutamaz. Kimse, kendi hırsı için memleketin geleceğini ateşe atamaz. Dönem, fedakarlık dönemidir.'

 


 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum