Erdoğan’dan “Koronavirüs salgını ne zaman bitecek“ sorusuna herkesi umutlandıran yanıt

Erdoğan’dan “Koronavirüs salgını ne zaman bitecek“ sorusuna herkesi umutlandıran yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Koronavirüs salgını ne zaman bitecek' sorusuna herkesi umutlandıran bir yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Mart günü Türkiye'ye sıçrayan ve şimdiye kadar 2.017 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet veren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili umut vaat eden açıklamalarda bulundu.

 

Bir gazetecinin "Salgının ne zaman bitmesi bekleniyor?" sorusuna Bilim Kurulu'nun verileri doğrultusunda yanıt veren Erdoğan şunları söyledi:

 

'Geçmişte olduğu gibi korona salgını sürecindeki yönetim başarısını da hatırlatıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; bu olumlu gelişmeler ışığında salgının ne zaman tam olarak biteceğinin beklendiğini sordum. Tamamen bilimsel ve uzmanların yaptıkları değerlendirmelere bakarak, matematiksel bir olay olmasa da algoritmaların olumlu yöne evrildiğini ve belli bir zaman içinde netice alacak duruma gelineceği yönünde umutları işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son sözü; hepimize bir müjde gibi aslında. "Ramazan Bayramında (24 Mayıs) bütün milletçe çifte bayram yapacağımızı umut ediyoruz inşallah.'

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.