Erdoğan'dan koronavirüste normalleşme açıklaması

Erdoğan'dan koronavirüste normalleşme açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan koronavirüsle mücadele ve normalleşme kapsamında açıklamalar geldi. Erdoğan, hayatın normale dönmesi konusunda, "Takvimi biraz daha olgunlaştırdığımızda paylaşacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferansla düzenlenen AK Parti MYK toplantısında koronavirüsle mücadele ve normalleşme konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

"BİR MÜDDET DAHA DİŞİMİZİ SIKACAĞIZ"

Dünyadaki değişimin Türkiye açısından yeni ve büyük fırsat penceresi olduğunu belirten Erdoğan, ''Bir müddet daha dişimizi sıkacağız güzel günlere de kavuşacağız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hep birlikte sabrettik ve neticeye doğru yaklaşıyoruz. Tedbirleri tavizsiz uygulamamız gerekiyor. Gereken iradeyi gösterip tarihi fırsatı değerlendireceğiz'' açıklamasında da bulundu.

 

ggg.jpg

 

NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Salgın tedbirlerini, belirlediğimiz takvime göre aşamalı olarak kaldırdıkça inşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden tam hız dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası tekrar dolmaya başlayacaktır. Normalleşme takvimini olgunlaştığında paylaşacağız. Önümüzdeki dönemde en büyük gücümüz olan milletimizin gönlündeki mümtaz yerimizi daha güçlendirmenin gayreti içinde olacağız. Bu sıkıntılı dönemde, tedbirlere riayet ederek bize destek veren, 83 milyon vatandaşımızın her birine, şükranlarımı sunuyorum"

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.