Erdoğan’dan kritik Suriye açıklaması
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Üsküdar 6. Olağan ilçe kongresi öncesinde konuştu.
Tayyip Erdoğan Suriye'yle ilgili Türkiye'nin olmadığı hiçbir adımın atılması mümkün olmadığını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Artık Suriye'de Türkiye'nin olmadığı hiçbir adımın atılması mümkün değil. Amerika'nın İngiltere ve Fransa ile birlikte rejimin kimyasal silah tesislerini hedef alan son saldırısında bir defa daha gördük ki bu iş öyle pansuman tedbirlerle olmuyor.'' ifadelerini kullandı.
'TÜRKİYE'NİN OLDUĞU YERDE TERÖR OLMAZ'
Türkiye'nin olduğu yerde terör olmaz, sadece huzur kök salabilir. Terör olmayınca da Suriye ve bölgeyle ilgili hesaplar tutmuyor. Pusulalar şaşıyor. Suriye üzerinde hesap yapanlar, petrol üzerinde hesap yapıyor. Petrol...Ve bu oyunu da biz bozacağız.
siyasetcafe.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.