Erdoğan'dan Külliye'ye giden CHP'li iddiasına yanıt! 'Külliyen yalan'

Erdoğan'dan Külliye'ye giden CHP'li iddiasına yanıt! 'Külliyen yalan'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de CHP'li gizli bir isim ile görüştüğü iddialarına çok sert şekilde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığında halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

'İzmir'de bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İzmir'de AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Herkes rehavete kapılsa bizim böyle bir lüksümüz yok. Zira biz "aşk ile çalışan yorulmaz" diyerek bu yolda yürüdük. Bizim anlayışımızda seçmene küsme, darılma, vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz.

Hak ve halk katında hesap vermeden önce eksiklerimizi telafi etmeye çalışıyoruz. Herkes kızsa darılsa bile biz bu şekilde asla davranamayız.'

 

O SÖZLERE ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ

 

Grup Başkanvekili Özlem hanıma kullandıkları ifadeyi gördünüz. Bunların ifadesine bak "Ulan bu kadını susturun". Şimdi ben buradan CHP'ye gönül veren bayanlara da sesleniyorum.

Biri bir kadına böyle bir ifade kullanabilir mi? Bunlara göre kadın hizmetkar olamalı. Bunlara göre kadın tarlada domates toplamalı. Ama karşılarında bir hukukçu gördüklerinde kuduruyorlar. Özlem hanım bir hukukçu. Hazmedemiyorlar. AK Parti'nin kadınları engelleri aşa aşa iktidara yürüyor.

31 Mart seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmemizi yapıyoruz. Taze bir ruhla yola devam edeceğiz. Bulunduğunuz yerlerin Ömerlerini seçin, bulunduğunuz yerlerin Haticelerini bulun çıkarın. Ve güçlü kadrolarla yolumuza yürüyelim.'

 

'KÜLLİYEN YALAN'

 

'Güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Külliyen yalan. Bay Kemal eğer yiğitsen ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, acaba sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun?

İspat edemiyorsan çek git. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan.'

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.