Erdoğan'dan Menderes'in anıt mezarına ziyaret! 'Menderes bu milletin adamıydı'

Erdoğan'dan Menderes'in anıt mezarına ziyaret! 'Menderes bu milletin adamıydı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes'in anıt mezarını ziyaret etti. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Menderes bu milletin adamıydı, başkalarının adamları onu hazmedemediler." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan Adnan Menderes ile bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın naaşlarının bulunduğu Topkapı'daki anıt mezarı ziyaret etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:


'Aziz milletim, sevgili İstanbullular sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bu darbe yüreklerimizde derin yaralar açmıştır. Menderes darbe yönetimi tarafından uyduruk mahkeme tarafından idam edildi. Biz Yassıada'yı demokrasi ve özgürlükler adası haline getirdik. Dünya durdukça Menderes hayırla dua ile yad edilecektir.

Menderes bu milletin adamıydı, başkalarının adamları olanlar ise onun gibi kalkınma atılımlarının altında imzası olanları hazmedemediler.

Seçimlerdeki katılım oranları milletimizin demokrasi yoluyla istikbaline sahip çıkış hikayesidir. Ülkemizle ilgili karanlık hevesler başarıya ulaşamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Menderes bu milletin adamıydı, başkalarının adamları olanlar ise onun gibi kalkınma atılımlarının altında imzası olanları hazmedemediler.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.