Erdoğan’dan MHP ile ilgili flaş açıklama

Erdoğan’dan MHP ile ilgili flaş açıklama

Son zamanlarda AKP içerisinde MHP ev Cumhur ittifakına karşı yapılan olumsuz yorumlara Erdoğan son noktayı koydu. Erdoğan MHP ile güç birliği yapmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Cumhur ittifakı” devam edecek açıklamalarından sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Cumhur ittifakının devamı konusunda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasına:

Devlet Bahçeli’ye ve MHP’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” cümleleri ile başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'daki iki büyük açılışının ardından AKP teşkilatlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Merinos AKKM'deki toplantıda Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş birer konuşma yaptı. Daha sonra konuşan Erdoğan, “MHP ile güçbirliği yapmaya devam edeceğiz” dedi

Erdoğan’ın konuşması şöyle:

''Aynı şekilde 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak beraber hareket ettiğimiz MHP’li kardeşlerimize de başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerinde elde ettiği kesin ve tartışmasız zaferle, kara bulutları dağıtmış yeni bir yol ve ufuk açmıştır. AK Parti’nin Türk siyasetinin gelecek asrına damga vurabilmesi, milletin 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde önünü açtığı fırsat penceresini kullanmasına bağlıdır. Milletin sandıkta verdiği mesajları en doğru şekilde okuyarak en alttan en tepeye kadar üzerimize düşenleri muhakkak yerine getireceğiz. Başardığımız her şeyi önce Allah’ın yardımına sonra davamıza olan bağlılığımıza ve elbette bu kutlu yolda yaptığımız özverilere borçluyuz. Biz pazara kadar değil mezara kadar diye çıktığımız bu kutlu yolda azim ve kararlılıkla yürüyeceğiz. Gençler, kardeşlerim, ne köklerimizden kopacağız ne de gözlerimizi bir an olsun ufuktan ayıracağız. Bu süreçte ülkemizin bekasını, milletimizin istikbalini ilgilendiren konularda MHP ile güç birliği yapmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde olduğu gibi Türk demokrasini güçlendirecek reformlara imza atacağız.''


Piyasalarda canlanma ivme kazanacak


Faizlerin düştüğünü ifade eden Erdoğan, “Enflasyondaki gerileme de sürecek. Piyasadaki canlanma yeniden ivme kazanacaktır. Biz sabreder, çalışır, üretirsek, dik durursak hepsinden önemlisi sürekli ‘Öldük bittik’ diyerek millete karamsarlık aşılamaya kalkan felaket tellallarına kulak asmazsak Allah’ın izniyle yarınımız bugünümüzden çok daha güzel olacaktır. Ülkemiz, tarihinden, kültüründen, köklü devlet geleneğinden aldığı birikimle hedefleri istikametinde kararlılıkla yürüyor. Bu kutlu yürüyüşü durdurmaya, engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.



Sanal sorunlarla kaybedecek vaktimiz yok


Çatlak seslere kulak verilmemesi gerektiğini kaydeden Erdoğan, “Biz emin adımlarla yolumuzda devam ediyoruz. Bizim artık küçük meselelerle gündemi işgal eden sanal sorunlarla kaybedecek vaktimiz yok. Milletimiz bizden eser, hizmet bekliyor. Tıpkı son 10 yıldır olduğu gibi dertlerine çözüm bulmamızı bekliyor. Son 17 yılda elde ettiğimiz başarıda kendi önceliğimiz var. Muhalefetin sığ gündemiyle değil daima milletin gündemiyle ilgilendik. Sizlerden ve tüm gönüllü kuruluşlarımızdan Türk Demokrasisi ’ne ve bizi biz yapan kadim değerlere sahip çıkmanızı istiyorum. Birileri görmese de istemese de biz Büyük Türkiye hayalini gerçeğe dönüştürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Gayret bizden tevfik Allahtan, destek ve hayır duası sizden” diye konuştu.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.