Erdoğan’dan Münbiç’e operasyon sinyali!

Erdoğan’dan Münbiç’e operasyon sinyali!

Sıcak Gelişme... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Münbiç’e operasyon sinyali verdi ve ‘mezarlarını hazırlıyorlar’ açıklamasında bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Astsubay Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

BU COĞRAFYADA ÖZGÜRCE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bin yıldır bu toprakları İstiklal Marşımızın kıtalarına ilham veren bu ruhla bu inançla bu adanmışlık duygusuyla korumayı başardık, inşallah ebediyete kadar da bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Bağımsızlığımızdan, onurumuzdan, milli bekamızdan taviz vermeyecek, bu coğrafyada özgürce yaşamayı sürdüreceğiz. Adı, sanı, cüssesi ne olursa olsun hiç kimsenin vatanımıza göz dikmesine asla izin vermeyeceğiz.

Biz 'ya istiklal ya ölüm' parolasıyla cepheye koşan milli mücadele kahramanlarının cesaretiyle bugünleri gördük.

"ANADOLU İNSANININ YİĞİTLİĞİ SAYESİNDE ÖZGÜRCE YAŞIYORUZ"

En son 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla iradesini korumak için tanklara meydan okuyan Anadolu insanının yiğitliği sayesinde hala özgürce yaşayabiliyoruz.

Devletimiz, milletimiz sırt sırta verdikçe evelallah bu ülkeyi esir alabilecek hiçbir güç yoktur. Güvenlik güçlerimiz tam bir koordinasyon içinde görevlerini yaptığı sürece kim tarafından himaye edilirse edilsin bize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü yoktur. Milletimiz basiret ve feraset sahibi oldukça hiçbir tezgah, hiçbir kışkırtma bizi birbirimize düşüremez.

BİZE FAZLA İŞ BIRAKMAYACAKLAR ÖYLE ANLAŞILIYOR

Şimdi de Münbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Evet, doğru! Mezarlarını hazırlıyorlar. Bize fazla iş bırakmayacaklar, öyle anlaşılıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.