Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki Soyguncu katil kendine gel

Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki Soyguncu katil kendine gel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Ey Netanyahu kendine gel kendine. Sen katilsin. Sen kadınları çocukları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Bizi tahrik etme” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, İsrail eski Başbakanı Netenyahu’ya sert tepki gösterdi.

TAKSİM’DE CHP İLE KİMİN PAÇAVRASI YAN YANA?

Erdoğan burada yaptığı açıklamada, “Pursaklar'dan ezan düşmanlarına sandıkta esaslı bir ders vermesini istiyorum. Taksim'de CHP bayrağıyla kimin paçavrası yan yana? HDP… Bu seçim onun için bir beka seçimidir. Onun için bunlara gereken dersi sandıklarda vermeliyiz.

Ezanımızı hor görenler.. Bayrağımızı yakanlar kiminle el ele? CHP ile el ele. Ankara'da Bay Mansur bunlarla beraber mi? Dörtlü çete. Hepsi beraber. Şimdi bunlara sizler hep beraber dersinizi orada verin.” Dedi.

Erdoğan, İsrail Başbakanı Benyamin Natanyahu’yu seert dille eleştirirken önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan şu şekilde konuştu;

SOYGUNCU KATİL KENDİNE GEL

“Ülkemizde birileri ezanımızı ıslıklar da İsrail durur mu? Onlar da Mescidi Aksa'yı, Kubbetüs Sahra'yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler.

İsrail'in başındaki o soyguncu. Neden yargılanıyor Netanyahu ve karısı? Soygundan. Diyor ki, Türkiye'de diyor gazeteciler cezaevinde, oradan bize ders vermesin diyor.

Ey Netanyahu kendine gel kendine. Sen katilsin. Sen kadınları çocukları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Bizi tahrik etme. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bunun hesabını uluslararası camiada hesabını soracağız. Bu millet ayakta olduğu sürece hiçbir kimse Kudüs mücadelemizi unutturamaz.

Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor. Sosyal medyada şahsımı hedef alıyorlar. Biz bu sosyal medya fedailerin muhatap alacak değiliz.”

NE OLMUŞTU?

Bugün sabah İsrail Başbakanı Netanyahu, kişisel Facebook sayfasından, şunları yazdı:

"Bu nasıl bir komedi. Gazeteciler ve Yargıçlar Türkiye'de hapishaneleri doldururken Türkiye'nin diktatörü Erdoğan İsrail demokrasisine laf uzatıyor. İsrail'de kimse ikinci sınıf vatandaş değildir. İsrail bütün İsraillilerin demokrasisidir. Yaklaşık 2 milyon İsrailli Arapın da demokrasisidir. Herkes eşit haklara sahiptir. Ancak İsrail yegane ve tek Yahudi Devletidir."

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.