Erdoğan'dan parti kurma mesajı: İhanet ederler

Erdoğan'dan parti kurma mesajı: İhanet ederler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti girişimlerini ima ederek "Beraber yola çıktığımız insanlar şimdi bizim trenden inip başka trene biniyor. Bugün bize ihanet edenler yarın gittikleri yere ihanet edeceklerdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da yeni parti kurma tartışmalarına katıldı. Erdoğan yaptığı açıklama ile Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı ima ederek çok ağır bir şekilde eleştirdi.

Tokat mitinginde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımız maalesef onlara makam, mevki verilirken her şey iyi güzeldi ama, öyle bir gün geldi ki' sen biraz dinlen, buraya başkasını koyalım' dediğimizde bir bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başkasının trenine bindiler. Bu kader, dava birliği değildir. Bugün bize ihanet edenler yarın da gittikleri yere ihanet ederler. " ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;


EKONOMİDE OYUNU BOZMAK İÇİN OYUNUZU İSTİYORUZ

Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var 31 Mart'ta yine sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Oyunu bozmak için Tokatlı kardeşlerimizden oy istiyoruz. Suriye'deki oyunu, ekonomideki oyunu bozmak için sandıkta sizlerin oyunu istiyoruz. Geleceğimiz için daha aydınlık daha müreffeh yarınlar için 31 Mart'ta bir kez daha Tokat'ın desteğini bekliyoruz.

31 MART İNŞALLAH TÜM MAZLUMLARIN GÜR BİR SESİ OLSUN

31 Mart inşallah şimdiden aziz milletimiz için, Tokat için hayırlara vesile olsun. Bugün 17. ildeyim, ilçeleri saymıyorum. Ve devam ediyorum. 31 Mart inşallah büyük ve güçlü Türkiye'nin habercisi olsun. Tüm ülkede gönül belediyeciliğinin müjdecisi olsun. Milletimizle birlikte dünyanın tüm mazlum halkları için verilmiş gür bir mesaj olsun. Tokatlı kardeşlerimin talep ve istekleri Ankara'daki bürokrasi dehlizleri arasında kaybolup gitti. Ta ki AK Parti iktidarlarına kadar. İller arasında öz, üvey ayrımı yapan zihniyeti de, vatandaşlar arasında makbul, makbul olmayan ayrımını rafa kaldırdık.

TERÖRİSTLERİ İNLERİNE SOKTUKSA SİZLERİN SAYESİNDE

Kefenimizi giyerek çıktığımız bu hizmet yolunda her türlü saldırıya, gizli açık darbe girişimine, kirli ittifaka rağmen sizin emanetinizi yere düşürmedik. Sizler için çalıştık, sizlerden aldığımız güçle Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada söz sahibi yaptık. Türkiye milli menfaatlerini korumada hiç kimseden icazet almıyorsa bu sizin destekleriniz sayesindedir. Bugün Cudi, Gabar, Tendürek, Kandil'de bu teröristleri inlerine soktuk mu? Sizin sayenizde. Türkiye kendi silahlarıyla, mühimmatıyla, asker, polis, istihbarat birimleriyle her türlü operasyonu gerçekleştirebiliyorsa sizden aldığımız güç sayesinde.

BİRAZ DİNLEN DEYİNCE GİDİP BAŞKALARININ TRENİNE BİNDİLER

İnşallah 31 Mart'tan sonra çok daha büyük hamleler yapacağız. Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımız maalesef onlara makam, mevki verilirken her şey iyi güzeldi ama, öyle bir gün geldi ki' sen biraz dinlen, buraya başkasını koyalım' dediğimizde bir bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başkasının trenine bindiler. Bu kader, dava birliği değildir. Bugün bize ihanet edenler yarın da gittikleri yere ihanet ederler. 31 Mart'ta giderken gerekli dersi gerekenlere vereceğinize inanıyorum.”

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.