Erdoğan’dan polisin elini ısıran HDP’liye tepki

Erdoğan’dan polisin elini ısıran HDP’liye tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa mitinginde polisin elini ısıran HDP milletvekili Saliha Aydeniz'e sert tepki göstererek, "Bunlar ahlaksız. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu.

Erdoğan polisin elini ısıran HDP milletvekili Saliha Aydeniz'e sert tepki göstererek, "Bunlar ahlaksız. İşte bir tane terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle 25 kuruşa simit yok. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

BAY KEMAL’DEN ALACAĞIM PARAYI MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLAYACAĞIM

Son 16 yılda Başbakanlığım, cumhurbaşkanlığım döneminde Bursa’ya 50 katrilyon yatırım yaptık. CHP bu rakamlardan anlamaz. Onlar sadece bol bol yalan söyler. Ama iyi ki yalan söylüyorlar. Biz de yargıya gönderiyoruz. Yargıdan bir milyon, 1,5 milyon geldi. Mehmet Özhaseki kardeşim parayı aldı ve Kızılay meydanında döner dağıttı. Ben de bunu Mehmetçik Vakfı’na vermek suretiyle... 

BAY KEMAL TERÖRİSTLERİN ÖLDÜRÜLMESİNDE RAHATSIZ

Bay Kemal bizim teröristleri öldürmemizden rahatsız oluyor. Beraber yürüdüğü HDP ile rahatsız oluyorlar. Merminin fiyatı ile domates, biberin fiyatını karıştırıyorlar. Gabar’da, Cudi’de kullandığımız mermiler, bombalar ülkemizin mutluluğu için kullanılıyor. Beyefendiler bundan rahatsız oluyor. Teröristler tabi bundan rahatsız olacak.

POLİSİN ELİNİ ISIRAN HDP’DEN HESAP SORACAĞIZ

Bunlar ahlaksız… İşte bir tane terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle 25 kuruşa simit yok. Bunların bedelini ödeyecekler.

KANDİL DESTEKLİ CHP’YE OSMANLI TOKATI ATIN

CHP, yanında Kandil’in desteklediği HDP var. Saadet Partisi’nin bunlarla el ele kol kola yürümesini siz anlayabiliyor musunuz? Eğer bu vatanı seviyorsak o zaman gelin bu CHP’ye de diğerlerine de 31 Mart’ta tam bir Osmanlı tokadını sandıkta atın. Bunlar Gezi olaylarında sokakları karıştırarak aynı hesabı yapmışlardı. Ama tokadı yediler mi yediler. Bunlar PKK’nın çukur eylemleriyle birlik ve beraberliğimize saldırırken de beraberdiler.

ULUDAĞ ALAN YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI KURUYORUZ

Bursa’ya dikey mimari yakışmaz. Buna dikkat edelim. Bir diğer müjdem Uludağ’la ilgili olacak. Uludağ yetki karmaşası nedeniyle hizmetlerin etkin götürülemediği bir yerimiz. Uludağ Alan Yönetim Başkanlığı kuruyoruz. Böylece Uludağ’ın 12 ay boyunca turizme kazandırılmasını sağlıyoruz. Eski tabakhaneler bölgesi ile ilgili… Şimdi burayı termal turizm bölgesi haline getiriyoruz. Bu bölgede yapılacak termal tesislerin Bursa’ya yılda 1 milyar liralık katkıda bulunmasını bekliyoruz.

İmar barışı kapsamında Bursa’da 87 bin 936 müracaat yapıldı.Kentsel dönüşüm çalışmalarındaki bazı aksaklıkların bazı vatandaşlarımızı mağdur ettiğini biliyoruz. Yeni dönemde Bakanlığımız ve belediyemiz el ele verip bu meseleyi en adil şekilde çözüme kavuşturacaklar. 

İSTANBUL BURSA ARASI BİR SAATE DÜŞECEK

İstanbul Bursa arasını bir saate indiriyoruz. Bir saate düşürecek otoyolun tamamı bu yıl içinde bitiyor. Bursa’nın şehir içi ulaşım konusu var. Yıldırım – Osmangazi metrosunun kent meydanı terminal bölümünün bir türlü bitirilemediğini biliyorum. Bir an önce bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapılmasının bizzat takipçisi olacağım.

TANZİM SATIŞLARI BURSA’DA BAŞLAYACAK

Nilüfer-Gürsu metrosunun bitmesi için de gerekirse farklı formülleri devreye sokacağız. Bursa'da da tanzim satışa başlıyoruz. Bugün üç yerde tanzim satış noktası kurulacak.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.