Erdoğan’dan son dakika Devlet Bahçeli açıklaması

Erdoğan’dan son dakika Devlet Bahçeli açıklaması

Son Dakika...Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldıktan sonra cami çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili bir açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta içerisinde bir araya gelebileceklerini ifade etti.

AK Parti'den MHP'ye Muğla ve Aydın jesti

Cumhur İttifakı’na ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, ittifakın hassasiyetlerinin 24 Haziran seçimlerinde tam anlamıyla ortaya çıktığını söyledi. İttifakı kıskanan bazı oluşumların olduğunu söyleyen Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, bu oluşumun en başında ise Ana Muhalefet partisi CHP’nin olduğunu ve ittifakın bozulmaması için kararlı olduklarını ifade etti.

Başkent için bomba iddia: Seçimi rahat kazanır

Yerel seçimlerde ittifak görüşmelerine ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, şu anda tekni çalışmaları yürüten arkadaşların olduğunu, bu hafta Bahçeli ile görüşebileceklerini açıkladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.