Erdoğan’dan Yavaş açıklaması: Adamda her türlü yolsuzluk var

Erdoğan’dan Yavaş açıklaması: Adamda her türlü yolsuzluk var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Ankara adayı Mansur Yavaş ile ilgili "Şimdi Ankara'da yine yolsuzluklar içerisinde olan bir aday koymuşlar. Adamda her türlü yolsuzluk var. Buyurun, vergi, senet... Hesabını veremiyor şu anda." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çatalca'da Kuzey Marmara Otoyolu Açılış Töreni'nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Şimdi Ankara'da yine yolsuzluklar içerisinde olan bir aday koymuşlar. Adamda her türlü yolsuzluk var. Buyurun, vergi, senet... Hesabını veremiyor şu anda. Hadi ver hesabını. Bay Kemal çık, adayının bu karşılıksız senediyle ortada dolaştığını sen izah et" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Kuzey Marmara Otoyolu 398 kilometre uzunluğunda. Çatalca'dan trafiğin yoğun olduğu vakitlerde 2-3 saati bulan Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanmış olacak. Çatalca’dan İstanbul Havalimanı’na 13 dakikada ulaşabileceksiniz. Yol medeniyettir, yolu olmayan medeniyetten bahsetmesin. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. Çatalca'yı geleceğe taşıyacak tüm projelerimiz hazır.

ADAMDA HER TÜRLÜ YOLSUZLUK VAR

Ankara'da yine yolsuzluklar içerisinde olan bir aday koymuşlar. Adamda her türlü yolsuzluk var. Buyurun, vergi, senet. Hesabını veremiyor. Hadi ver hesabını. Bay Kemal çık, adayının bu karşılıksız senediyle ortada dolaştığını bari sen izah et. Hepsi ortalıktan kaçıyorlar. Şimdi arkadaşlarımız da onları kovalıyor.

Ülkemizi bugünkü seviyesine getirmemizin gerisinde istikrar ve toplumsal huzur iklimi vardır. Amacımız ülkemizin kazanımlarını daha ileriye taşımaktır. İnşallah önümüzdeki seçimlerde istikrar ve güven iklimini bir kez daha tesis ederek 2023 hedeflerimize doğru yürümeye devam edeceğiz.

EĞER SEN MÜSLÜMANSAN TERÖRÜN KAYNAĞININ İSLAM OLDUĞUNU NASIL SÖYLERSİN

Yeni Zelanda'da yaşananları gördünüz. Avustralyalı (Avustralyalı Bağımsız Senatör Fraser Anning) bir senatör bir edepsizlik yaptı. Avusturyalı senatör belki bu ifadeleri kullanabilir. Ne yazık ki o edepsizliğin bir benzerini de bizde ki ana muhalefetin başındaki zat yaptı. Bay Kemal, eğer sen bir Müslümansan terörün kaynağının İslam dünyası olduğunu nasıl söylersin? Önce sen kendini bir test et.

DÖRTLÜ ÇETEYE OSMANLI TOKATI ATMAYA VARMIYIZ?

Senin vatanseverlik diye bir şeyin yok. Sen bu ülkede teröristlerle berabersin. Kim var senin kolunda HDP, İYİ Parti bir maalesef Saadet Partisi var… Dörtlü bir çete… Bunlara sandıklarda bir Osmanlı tokadı atmaya var mıyız?"”

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.