Erdoğan’ın dünürü Albayrak açıkladı FETÖ emirleri ‘Zeus’tan alıyor

Erdoğan’ın dünürü Albayrak açıkladı FETÖ emirleri ‘Zeus’tan alıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünürü Sadık Albayrak, 'Hep söylerim, dünyada iki adam vardır, biri gülerek biri ağlayarak para toplar. Bu ağlayarak para topluyordu. Bunların, 'herkul' diye bir siteleri var. Herkül, emirleri kimden alıyor? Zeus'tan' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünürü gazeteci yazar Sadık Albayrak uzun bir aradan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

'15 Temmuz, zihniyet olarak 28 Şubat'ın devamı” olduğunu söyleyen Sadık Albayrak Haber7’ye yaptığı açıklamalarda, “Bu FETÖ'yü de Roma'ya bu yüzden götürdüler. Ona seni Doğu Roma'nın başına getireceğiz dediler, bütün gösteri bu. Ablalar var, tebliğ yapıyorlar sözde... Onları da Afrika'ya vesaire göndereceklerdi. Bakın onların yaptıklarının hepsi problemlidir. O ablalar, aileleri yıktılar, yok ettiler. Bu onların zulmünün tezahürüdür' dedi.

Sadık Albayrak açıklamalarını şöyle sürdürdü;

FETÖ EMİRLERİ ZEUS’TAN ALIYOR

'Su uyur, düşman uyumaz' Bilindiği üzere bunların bir felsefeleri var, bir ülkede siyasetle iştigal etmeyeceksiniz, siyasetle iştigal edenlere destek vereceksiniz. Ancak yüzde 70-80 olduğunuz zaman kendinizi belli edeceksiniz. 15 Temmuz'da da bunu uyguladılar. 'Biz her kurumda yüzde 70-80 varız, artık harekete geçme vakti' dediler.

Bunların, 'herkul' diye bir siteleri var. Herkül, zanaatkarların tanrıçasıdır. Mademki adı Herkül, emirleri kimden alıyor? Zeus'tan. Bunu yapanlar, Batılı normlara, İslam öncesi hurafe dünyasına yakınlık duyuyorlar.

DAHHAK GÜLEN DEMEK KOMEDYEN DEMEK

12 Eylül sonrasında biz mahkemeler ile uğraşırken o adam kaçıyordu. O devirde kitap basıyordu, Dahhak soyadıyla. Dahhak, 'Gülen' demek, komedyen demek. Hep söylerim, dünyada iki adam vardır, biri gülerek biri ağlayarak para toplar. Bu ağlayarak para topluyordu. Toplumlar için büyük afetler, felaketler oluyor ama yeniden canlanma için bu gerekli.

ONLAR BU MEMLEKET İÇİN ÖLDÜLER

Bugün çile çekilmiyor mu, çekiliyor. Ama Allah sevdiği kula çile çektiriyor. Bu doğrultuda da her şeyin bir hikmeti var; 'Zaman korkunç kabustu, mesafeler uçurum, Toprak kan içiyordu insandan, yudum yudum'. 15 Temmuz gecesi de böyleydi. Benim sözüm ya da senin sözün ne fark eder? Onları gördükçe ağlıyoruz. Onlar bu memleket için öldüler.

NEYMİŞ BİR SÜMÜKLÜ ADAM KURTARACAKMIŞ BUNLARI

Onlara bunu yapan adam nasıl bir saplantı içinde bulunuyor? Ne kadar beyinler yıkanmış, ne kadar robotlaşmışlar... Neymiş, bir sümüklü adam kurtaracakmış bunları. Bunların aileleri, akrabaları hangi yüzle dolaşıyor? Şu partinin adaylarından biri, 'Halisdemir'in şehadeti şüphelidir' diyor. Onun öldürdüğü adam ne o halde?

BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN EVLADIR

'Bir musibet, bin nasihatten evladır. Biraz da depreme benzer bu olaylar, ne zaman patlayacağı tahmin edilemez. Tedbir almak bizim boynumuzun borcudur. İslam yücedir, ondan yücesi olmaz. Kendimize gelip, inancımız için mücadele etmek zorundayız.'

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.