Erdoğan'ın eski metin yazarından Pelikan ve Davutoğlu çıkışı "Fikrimi değiştirdim"

Erdoğan'ın eski metin yazarından Pelikan ve Davutoğlu çıkışı "Fikrimi değiştirdim"

Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AK Parti Ankara Eski Milletvekili Aydın Ünal, Twitter hesabından Ahmet Davutoğlu’nun tartışma yaratan röportajına ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AK Parti Ankara Eski Milletvekili Aydın Ünal, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tartışma yaratan röportajına ilişkin açıklamada bulundu.

RS FM’de yayımlanan, Yavuz Oğhan’ın İsmail Saymaz ve Akif Beki ile yaptığı “Bi De Bunu Dinle” isimli program, dün Sputnik yönetiminin aldığı kararla bitirilmişti.

Programın sunucusu Yavuz Oğhan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla yapılan ve kendi Youtube sayfasında yayınlanan mülakat sonrasında programın bitirildiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Olayın ardından Sputnik Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe, konuyla ilgili olarak Odatv’ye konuşmuştu.

Mahir Boztepe, “Röportajın yayın politikamız gereği yapılmaması yönünde kararı biz Yavuz Bey’e ilettik, ancak buna rağmen yapıldı. Ben kendisine şunu aktardım; Bu röportaj bizim işimiz değil, ama medyada RS FM diye alıntılanırsa programı bitireceğiz. Öncesinden bu uyarı yaptık. Biz yayın politikamız gereği, Davutoğlu gibi bir figürü önemsemiyoruz ve açıklamalarının bizim üzerimizden yayılmasını istemiyoruz.

Ancak ertesi gün röportaj yapıldı ve tüm yayın organları RS FM şeklinde alıntıladı. Neden? Çünkü, program Sputnik’e ait, format Sputnik’e ait, KJ Sputnik’e ait, KJ’de kullanılan turuncu renk Sputnik’e ait. Bunların hepsi Sputnik’in izni olmadan kullanıldı” açıklamasında bulunmuştu.

'AKIL FİKİR İDRAK YOKSUNU'

Bu tartışmanın ardından Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AK Parti Ankara Eski Milletvekili Aydın Ünal, Twitter hesabından dikkat çeken mesajlar paylaştı.

Ünal, şunları yazdı:

“RS FM olayından sonra fikrimi değiştirdim: Sayın Davutoğlu acilen bir parti kurmalı ve kendisine 4 yıldır çok büyük iyilik ve eşsiz pr çalışması yapan Pelikan’ı da yanında götürmeli. Şu akılsız, dönek, kifayetsiz muhteris çeteden hem AK Parti kurtulur hem de memleket. Pelikan, tezgahını ‘Ahmet Davutoğlu ile mücadele edeceğiz’ diye kurmuştu. Bu bahaneyle 4 yıldır para ve güç devşiriyorlar. Ekonomiyi, siyaseti, medyayı çökerttiler, Sayın Davutoğlu’nu da mağdur bir muhalefet odağı yaptılar. Akıl fikir idrak yoksunu ihtiras işte böyle tehlikelidir.”

aydin-unal-siyasetcafe.jpg

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.