Erdoğan'ın İzmir mitingi sonrası ortalık karıştı

Erdoğan'ın İzmir mitingi sonrası ortalık karıştı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’deki mitingi sonrası Alsancak semtinde olaylar çıktı. Mitingin bitmesinin ardından meydandan ayrılan AK Partili vatandaşlar ile çevredeki vatandaşlar arasında çıkan tartışmalar yer yer kavgaya dönüştü. 


Başbakan Erdoğan’ın Gündoğdu Meydanı’ndaki mitinginin bitmesi sonrası vatandaşlar meydandan dağılmaya başladı. Alsancak sokaklarında ilerleyen AK Partili vatandaşlar ile sokaklarda Başbakan Erdoğan aleyhinde slogan atan vatandaşlar karşı karşıya geldi. Bu sırada binalarda bulunan bazı vatandaşlar da tencere tava çalarak AK Partili vatandaşları protesto etti.

AK Partili vatandaşlar ile protestocu vatandaşlar sık sık karşı karşıya geldi. Zaman zaman yumruklaşmaya varan kavgaları polis ekipleri güçlükle ayırdı. İki gruptakiler birbirleri aleyhinde slogan atarken, zaman zaman da birbirlerine taş attı. İki grup arasındaki tartışma ve itiş kakışlar sırasında AK Partili bir bayan baygınlık geçirdi. AK Partili vatandaşların bölgeden ayrılması sonrası bölgede durum sakinleşti. Ancak protestocu grup bölgede halen Başbakan Erdoğan’ı protesto etmeyi sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.