Erdoğan’ın oy oranı açıklandı! Seçim 2. Tura kalacak mı?

Erdoğan’ın oy oranı açıklandı! Seçim 2. Tura kalacak mı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti’nin oy oranı açıklandı. İşte sürpriz sonuçlar;

Ak Parti’nin Sözcüsü Mahir Ünal, ellerindeki son seçim anketini TRT Haber’de kamuoyu ile paylaştı ve önemli açıklamalarda bulundu.

TRT Haber'in canlı yayınında Aysun Torun'un sorularını yanıtlayan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın AK Parti siyasi hareketine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a önemli desteğinin olduğunu söyledi.

Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalma ihtimalinin olmadığını belirtti.

OY ORANI 53-56 BANDINDA

Geçmiş dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'den fazla oy aldığını anlatan Mahir Ünal, bu seçimlerde yüzde 4 gibi bir fark olmasının beklendiğini, yapılan saha anketlerine göre de cumhurbaşkanlığı konusunda yüzde 53-56 bandında oy beklendiğini kaydetti.

Sahada "Biz cumhurbaşkanımızı yüzde 55'in üzerindeki oyla seçmeliyiz ki kimsenin bahanesi kalmasın" şeklinde beklentinin oluştuğuna dikkati çeken Mahir Ünal, bu noktada muhalefet partisini eleştirerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çıkacaksın yenileceksin, çıkacaksın yenileceksin. 8 kez seçim kaybetmişsin, 8 defa kaybedilmiş bir seçimin bahanesi olmaz. Hatta bu mağlubiyetler sayın Muharrem İnce'yi kızdırmıştır. Muhalefet tüm seçimleri kaybetti. 24 Haziran günü de cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimini de inşallah kazanacağız."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum