Erdoğan’ın şifreleri: “Bazıları rahat durmazı” kime söyledi? Yeni parti dalgasına kapılanlar kim?

Erdoğan’ın şifreleri: “Bazıları rahat durmazı” kime söyledi? Yeni parti dalgasına kapılanlar kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’ye döner dönmez söylediği “Bazıları rahat durmaz” sözünün şifrelerini Sabah gazetesinin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G-20 temasları ve Güney Amerika gezisinin ardından yurda döner dönmez Ankara'da önemli açıklamalarda bulunmuştu.

BAZILARI RAHAT DURMAZ KARIŞTIRIR

MHP ile 31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçim ittifakına ilişkin konuşan Erdoğan, "Sayın Bahçeli ile bir araya gelmemiz vazgeçilmezdir. Muhakkak bir araya gelmemiz gerekir. Çünkü biliyorsunuz bazıları rahat durmaz durmadan karıştırmanın gayreti içine girer. Onlara bu fırsatı vermemek için Cumhur ittifakını çok sağlam çok diri tutmamız gerekiyor" diyerek uyarılarda bulunmuştu.

Erdoğan’ın “bazıları rahat durmaz” sözünün şifrelerini Sabah gazetesinin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, bugünkü yazısında ele aldı.

ERDOĞAN’IN MESAJI PARTİ İÇİNE Mİ?

Okan Müderrisoğlu, “O uyarının manası!” başlıklı yazısında, “Müzakerelerin içinde olmamakla birlikte, ne olup bittiğini öğrenmeye hevesli ve konum olarak yatkın bazı isimlerin, yeniden samimiyet testinden geçmeleri gerektiği bir gerçek. Aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte miadını dolduran, ‘eski ayları kırpıp, yıldız yaparlar’ misali arayışta olan aktörlerin varlığı da bir sır değil” ifadelerini kullandı.

KİM BU RAHAT DURMAYANLAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamayla mesajını AK Parti’nin içine verdiğinin işaret eden Müderrisoğlu, parti içerisinde “ürkek de olsa yeni parti dalgasına kapılanların” olduğunu iddia ederek şunları yazdı:

“Yani... Muhalefeti oluşturan bloğun, siyasi rekabette Cumhur İttifakı'nı risk olarak tanımlaması bir yana AK Parti ile yola çıkmış veya yolu kesişmiş kimi isimlerin de kendi gelecek tasavvurunda engel olarak görmesi de manidar!

“ÜRKEK DE OLSA YENİ PARTİ DALGASINA KAPILAN İSİMLER”

‘İttifakta sorun var’, ‘MHP Meclis Başkanlığı'nı istiyormuş’, ‘MHP, devlette kadrolaşıyor, fazla güç kazanıyor’, ‘MHP, yakında kabineye de girerse, AK Parti'nin siyasi genetiği bozulur’ tarzı dedikoduları üreten veya prim veren, ürkek de olsa yeni parti dalgasına kapılan isimlerin, siyaseten abdest tazelemeleri kaçınılmaz!”

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.