Erdoğan’ın sözleri dokunmuş! Fesli Kadir’den 'PUTÇULUK' çıkışı

Erdoğan’ın sözleri dokunmuş! Fesli Kadir’den 'PUTÇULUK' çıkışı

Hastanede tedavisi devam eden Kadir Mısıroğlu, kendisini geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında tehdit gibi ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Kadir Mısıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara ilişkin sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu ve çok sert ifadeler kullandı.

‘Kadınlar dayak yiyorlarsa şükretsinler’ diyen İlahiyatçı Nurettin Yıldız'a karşı çıkan Erdoğan, “İslam’ın güncellenmesinin gerektiğini bilemeyecek kadar da aciz bunlar. İslam’ın hükümlerinin güncellenmesi vardır” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin ardından Kurtuluş Savaşı için “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen, Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy’a ağır sözler eden Kadir Mısıroğlu’ndan dikkat çeken mesajlar geldi. Kadir Mısıroğlu, kısa süre önce hastanede tedavi görmüş ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da kendisini ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Bizim ‘Put’umuz yok” diyerek hedef alan Kadir Mısıroğlu, sosyal medyada şu mesajları paylaştı:

“Sözlerin ve fiillerin Allah düşmanlarını sevindiriyor, Allah dostlarını üzüyorsa kendini kontrol et. Eğer Allah düşmanlarını rahatsız ediyor, Allah dostlarını sevindiriyor ise; istikâmetin sağlamdır, devam et. Bizim ‘Put’umuz yok. Biz doğruya doğru, eğriye eğri deriz. Elhamdülillah. Aklınızdan asla çıkarmayın. Kimi ‘Put’ yaparsanız cenab-ı Hakk, alem-i esbabda sebepler halk ederek o ‘Put’u kırar. Muhabbette freni olmayanın varacağı yer ‘Put’çuluktur. Sevdiklerinizi itidalli sevin. Aksi halde felaketlerine sebep olursunuz.”

Kadir Mısıroğlu’nun sosyal medyadaki mesajlarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin genel merkezinde Siyaset Akademisi'nin açılışındaki konuşmasında “Birileri sosyal medyada konuşmaya başladı. Siz bu fakiri korkutamayacaksınız. Hak neyse ben onu söylemeye devam edeceğim” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.