Erdoğan'ın uçağını o gece Cebrail korumuş

Erdoğan'ın uçağını o gece Cebrail korumuş

15 Temmuz kanlı darbe gecesinde sadece uçaklar havalanmamış. Konya Merkez vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü'ye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı korumak için Cebrail'in öncülüğünde pek çok şeyh de semalardaymış o gece.

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından yaptığı bir konuşmada Konya Merkez Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü, 15 Temmuz gecesi Konya’dan da gelen katılımlarla Cebrail’in öncülüğünde evliyaullahın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağını düşürmek amacıyla peşine düşen FETÖ’cü pilotların uçurduğu uçaklara engel olmak amacıyla semada büyük bir gayret sarf ettiğini söyledi.

Darbe girişimi sonrasında Konya’da gerçekleşen Demokrasi Mitinglerinde konuşan Büyükkörükçü’ye göre bu bilgi kendisine Allah dostlarından gelmiş. Dr. Büyükkörükçü, evliyaullahın, Süleyman Şah Türbesi tehlike altındayken veya darbe girişimi gecesi uçaklar, helikopterler ve tanklarla milletin üzerine ateş açılıp, bomba yağdırılırken niçin bir müdahalede bulunmadığı konusunda ise bir açıklaması yok.

Ancak; bu sözleri söyleyen Büyükkörükçü’nün daha önce Pensilvanya’da Fethullah Gülen’e yaptığı ziyaret ve sonrasındaki izlenimlerini paylaştığı videosunu, Konya’da yaptığı konuşma ile birlikte okurlarımızla paylaşıyoruz.

 

 

Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü kimdir?

 

Necmettin Erbakan’ın en yakın isimlerinden, bugünkü Konya’nın temelini attığı söylenen meşhur vaiz Tahir Büyükkörükçü’nün oğlu olan Abdurrahman Büyükkörükçü, 1956 yılında Konya’da doğdu, İmam-Hatip Okulu’nu ve Yüksek İslam Enstitüsünü  Konya’ da tamamladı. 1975 yılında İmam-Hatipliğe başladı. İmam-Hatiplik, Cezaevi Vaizliği görevlerinde bulundu. Halen Konya Merkez Vaizliğine devam etmektedir. Doktorasını Tefsir Bilim Dalında yapmıştır. Evli ve dört çocuk babasıdır.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum