Eren Erdem bülbül oldu ötüyor: “MİT Tırları belgelerini Bülent Tezcan verdi”

Eren Erdem bülbül oldu ötüyor: “MİT Tırları belgelerini Bülent Tezcan verdi”

CHP'den aday gösterilmeyince yurt dışına kaçmaya çalışan ancak bunu başaramayan Eren Erdem alenen öttü ve MİT Tırları tutanaklarını Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla gitti Bülent Tezcan’dan aldığını itiraf etti.

CHP'li vekil Eren Erdem, partisi tarafından aday gösterilmeyince önceki gün yurt dışına kaçmaya çalışmıştı. Ancak yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu için güvenlik görevlileri çıkışına izin vermemişti.

 

CANLI YAYINDA TEK TEK ANLATTI

 

Bunun üzerine Erdem bir TV kanalına telefonla bağlanarak Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi suçladı. Erdem, bugüne kadar yaptığı yaptığı tüm açıklama ve ziyaretlerin Kılıçdaroğlu'nun ve Bülent Tezcan'ın bilgisi dahilinde olduğunu söyledi.

BENİ KILIÇDAROĞLU GÖNDERDİ

CHP'li Erdem, Zaman Gazetesi'nin önüne kendisini Kılıçdaroğlu'nun gönderdiğini, MİT Tırları tutanakları da kendisine CHP'li Bülent Tezcan'ın verdiğini söyledi.

“SAVCIYA BÜLENT TEZCAN DİYECEĞİM”

Erdem ayrıca, MİT tırlarıyla ilgili yalanların bulunduğu tutanakların nereden aldığının savcı tarafından kendisine sorulması durumunda, bunu Bülent Tezcan'dan aldığını söyleyeceğini açıkladı.

Eren Erdem'in canlı yayında yaptığı açıklama tam olarak şöyle:

"Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin halen milletvekiliyim. Benim hakkımda FETÖ üyesi olmamak ile birlikte yardım etmek hakkında soruşturma açmışlar. Bunu iki nedene bağlamışlar. Birincisi MİT Tırları tutanaklarının bende olması ve bununla ilgili attığım twetler. İkincisi de, Zaman Gazetesi vs. bu kurumların önüne gitmek. Birincisi şunu söyleyeyim ben Cumhuriyet Halk Partisi Medya Komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye gittiğimde kendi kafama göre gitmem. Benim gideceğim her gazetede, mutlaka bir talimat vardır. Partimin bir iradesi vardır. Zaman gazetesine de Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun o gün Enis Bey (Berberoğlu) Cezaevinde değildi. Medya Komisyonu Başkanıydı. O'na vermiş olduğu talimatla biz oraya gittik. Bir diğeri de MİT Tırları tutanakları hadisesinde yaşanan durum. Biz bunu sorulduğunda savcılara duruşmalarda söyleyeceğiz. Bu tutanakları ben Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bülent Tezcan'dan temin ederek, bunlar üzerine twitler attım."

"BENİ BÜLENT TEZCAN ÇİZDİ"

Erdem, aday gösterilmemesiyle ilgili, "Benim listede olmamamın nedeni Sayın Bülent Tezcan'la tüzük kurultayında karşı karşıya olmamızdır. Kendileri Genel Başkan Yardımcısı olmuştur, biz olamadık o daha güçlü pozisyonda olmuştur ve bizi ekarte etmeyi tercih etmiştir" dedi.

"BELGELERİN KAYNAĞI CHP'DE SİYASET YAPANLAR"
Eren Erdem konuşmasında şunları da söyledi:
"Partimin görevlendirmesiyle Zaman Gazetesine Kanal Türk'e gittim. Partimden gelen bilgi ve belgeler doğrultusunda evet haberler yaptım. Ama benim kaynaklarım partimdi FETÖ'cüler değil. MİT tırları dosyası da dahil olmak üzere tüm belgelerin kaynakları CHP'de siyaset yapan arkadaşlarımdır. Buna rağmen ben aday gösterilmedim."

İŞTE EREN ERDEM'İN FLAŞ AÇIKLAMALARI

eren-ottu.jpg

siyasetcafe.com

Eren Erdem bülbül oldu öttü!

Eren Erdem bülbül oldu öttü!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.