Ergenekon'da 3 tahliye!

Ergenekon'da 3 tahliye!

Tuncay Özkan, Levent Göktaş ve Sedat Peker tahliye oldu. 13 Ağır Ceza Mahkemesi Ergenekon Davası sanıklarının tahliye taleplerini redderek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tuncay Özkan 21. Ağır Ceza tarafından tahliye edildi

Ergenekon davasında 5 yıl süreci çerçevesinde bugün 3 tahliye kararı çıktı. Sedat Peker'in de tahliyeden yararlanması hayli tartışma çıkaracak. 


Ergenekon davasında İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, tahliye taleplerine değerlendirdi.Mahkeme heyeti, Tuncay Özkan, Levent Göktaş ve Sedat Peker tahliye edilmesine karar verdi.

Mahkeme; Tuncay Özkan ve Levent Göktaş için yurtdışına çıkış yasağı koydu.

TUNCAY 1-2 SAATE ÇIKAR

Tuncay Özkan’avukatı Hüseyin Ersöz, tahliye kararıyla ilgili açıklama yaptı. Ersöz, “Çok uzun süredir beklediğimiz bir karardı. Türkiye’de adil ve tarafsız karar veren hakimler var. Bu karar, Türkiye'de halen vicdanlı hakim ve savcılar olduğunu gösteriyor. Bu aynı zamanda beni umutlandırıyor. Tuncay Özkan’ın 1-2 saat içinde çıkacağını umuyorum” diye konuştu.

HSYK’ya başvuruda bulunduklarını hatırlatan Ersöz, “Yargıtay aşamasını bekliyoruz. Tarafsız, bağımsız mahkemelerde yargılanmasını ümit ediyoruz” dedi.

YURT DIŞI YASAĞI KONDU

Tuncay Özkan’a adli kontrol getirilmediğini vurgulayan Ersöz, “Sadece yurtdışı yasağı konuldu. Başka adli tedbir kararı konulmadı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.