Ermeni lobisini korku sardı, kara propaganda da son nokta: “ İşte Türkler’in planları”

Ermeni lobisini korku sardı, kara propaganda da son nokta: “ İşte Türkler’in planları”

Ermeni lobisinden kara propaganda da son nokta: “ İşte Türkler’in planları”

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan işgali altındaki topraklarını geri almak için başlattığı operasyonlar sürüyor. Ermenistan güçlerinin cephenin bazı bölgelerinde personel ve askeri teçhizat kaybederek geri çekilmek zorunda kaldığı ifade edilmişti.

Dünya ülkelerinden beklediği desteği alamayan Ermenistan kara propagandalarına devam ediyor. Kara propagandaya Hollywood ünlülerinden tutun da dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Ermenilerin açtıkları sosyal medya üzerinden saldırılara kadar geniş bir yelpaze üzerinden devam ediyorlar.

ABD’de yaşayan Ermeniler’in hesabı olan The USA Armenians isimli bir hesap üzerinden “İşte Türkler’in planları” başlığı altında paylaşılan resimler sosyal medyada oldukça büyük dikkat çekti ve Türk kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Görsellerde Moskova, İsrail, İtalya gibi ülkelerin timsali olan turistik bölgelerindeki binaların tepelerine açılmış Türk bayrakları bulunuyor, yani Türklerin planlarının dünyadaki her ülkeyi fethetmek olduğu iddia ediliyor.

İşte o resimler:

 

ermeni1.jpg

 

ermeni2.jpg

 

 

ermeni3.jpg

 

ermeni4.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.