Ermenistan şimdi de başka ünlü isimlerin fotoğraflarını haberinde kullandı

Ermenistan şimdi de başka ünlü isimlerin fotoğraflarını haberinde kullandı

Dün Serdar Ortaç'ın askerlik fotoğrafını 'Öldürülen Azerbaycan askeri' haberine koyan Ermenistan kamu radyosu, şimdi de Alp Kırşan ve ünlü aşçı Burak Özdemir’in fotoğraflarını kullandı.

Ermenistan Kamu Radyosu internet sitesi, Ermenistan’ın Azerbaycan toprağı Karabağ’da aldığı ağır yenilgilerin ardından skandal bir propaganda taktiğine başvurdu.

Ünlü popçu Serdar Ortaç ve oyuncu Kaan Girgin’in fotoğrafı, “Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı” başlıklı habere yerleştirildi.

 

serd.jpg

 

20 yıl önce Sivas’ta bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç’ın tek başına çekilen başka bir fotoğrafı ise “Güneyde zorlu çatışmalar devam ediyor” başlıklı haberde yer aldı.

11 dilde yayın yapan kurumun Türkçe sitesinde Alp Kırşan ve ünlü aşçı Burak Özdemir’in fotoğrafları da yer aldı.

 

alp.JPG

 

Skandal propaganda yöntemini dün gün içinde kullanmaya devam eden sitede Rus asıllı Türk vatandaşı Andrey Polyanin’in askerlik zamanında kalma bir fotoğrafı da yer aldı.

 

erm.JPG

 

Vatani görevini 66. Mekanize Piyade Tugayı Barış Gücü Komutanlığı’nda tamamlayan Polyanin, askerliğinin ardından, “Türkiye benim ikinci vatanım. Gerekirse Mehmetçikle omuz omuza savaşırım” demişti.

 

bb-001.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.