Erol Mütercimler’den dikkat çeken sözler: Bundan sonra ülkeyi koalisyonlar yönetecek

Erol Mütercimler’den dikkat çeken sözler: Bundan sonra ülkeyi koalisyonlar yönetecek

Sürekli kriz çığırtkanlığı yapan gazeteci-yazar Erol Mütercimler'den ilginç bir açıklama geldi.Mütercimler, "Aralık'ın son haftasında Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan parti kuracak. Bundan sonra ülkeyi koalisyonlar yönetecek" iddasında bulundu.

Gündemde kalmak için ilginç çıkışlar yapan ve komplo teorileriyle bilinen Erol Mütercimler, erken seçim çıkışını yine yaptı. Mütercimler, konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler söyledi.

Sürekli, “Kriz kapıda, savaş geliyor, iç savaş çıkacak” söylemleriyle kriz çığırtkanlığı yapan ve her seferinde sözleri havada kalan gazeteci-yazar Erol Mütercimler'den ilginç bir açıklama geldi.

 

'ERKEN SEÇİM OLACAK'

 

Erol Mütercimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarılı olduğunu belirterek, "Benim değerlendirmem şu, erken seçim olacak. Son kamuoyu yoklamalarına AK Parti önde gözüküyor ama bir erken seçim yaşanacak. Çok güçlü bir parti, her seçimde oylarını katlayarak büyüdü. Bu Tayyip Bey'in başarısıdır. Bunu teslim edeceğiz. Tayyip Bey'in arkasında kimse yok. O olmasın AK Parti zor bir dönem yaşar. Erdoğan olmazsa AK Parti olmaz" dedi.

 

'ÜLKEYİ KOALİSYONLAR YÖNETECEK'

 

Yeni partilerin yakın zamanda kurulacağını söyleyen Mütercimler, "Aralık'ın son haftasında Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan parti kuracak. Bundan sonra ülkeyi koalisyonlar yönetecek" iddasında bulundu.

 

 


siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.