Erol Olçok’un oğlundan çok konuşulacak AK Parti yorumu

Erol Olçok’un oğlundan çok konuşulacak AK Parti yorumu

Erol Olçok’un oğlu Emir Olçok, annesi Nihal Olçok'un AK Parti’den koparak eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun partisine geçmesine rağmen AK Parti'den kopamıyor.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, ülkesini müdafaa etmek için oğluyla birlikte sokağa inen Erol Olçok, FETÖ’cü hainlerin kurşunlarıyla şehit edildi. AK Parti camiasının yakından tanıdığı ve partinin reklam işlerini yürüten Erol Olçok’un oğlu Abdullah Tayyip Olçok da, babasıyla birlikte şehit düştü.

Yaşananların ardından Erol Olçok’un boşandığı eski eşi ve çocuklarının annesi Nihal Olçok, muhalif bir tavır takınarak AK Parti’ye karşı siyasi girişimlere dahil oldu.

AK Parti’den kopan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun partisine geçen Nihal Olçok, birtakım tepki çeken açıklamalarıyla da gündeme geldi.

Nihal Olçok’un muhalif duruşuna karşın çocukları AK Parti’nin yanında yer alıyor.

Erol Olçok’un oğlu ve Abdullah Tayyip’in kardeşi Emir Olçok, AK Parti’nin kuruluşunun 19’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Olçok’un mesajında kullandığı, “İnandığım yolda yürüyerek, bu davadan vazgeçmeden, babamın yolunda, durmak yok yola devam” ifadeleri de ayrıca dikkat çekti.

 

olcok.jpg

 

Söz konusu mesajında Emir Olçok, “Babamın yaptığı kampanyalarla tanıdığım ve içinde büyüdüğüm Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 19. Yıl Dönümünü kutluyorum.İnandığım yolda yürüyerek, bu davadan vazgeçmeden, babamın yolunda, durmak yok yola devam” diye yazdı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.