Erol Olçok’un ölümündeki sır... Boşandığı eşiyle ilgili yeni idda

Erol Olçok’un ölümündeki sır... Boşandığı eşiyle ilgili yeni idda

15 Temmuz gecesi oğlu ile birlikte şehit olan AK Parti’nin reklamcısı Erol Olçok olayı ile ilgili sır perdesi gittikçe kalınlaşıyor.

FETÖ ve CIA zanlısı Enver Altaylı’nın da adı bu cinayete karıştı.

15 Temmuz gecesi oğlu ile birlikte şehit olan AK Parti’nin reklamcısı Erol Olçok olayı ile ilgili sır perdesi gittikçe kalınlaşıyor. Şimdi de o gece yaşananlara FETÖ ve CIA zanlısı Enver Altaylı’nın da adı bu cinayete karıştı.

15 Temmuz Uluslararası ihanet ve casusluk Şebekesi FETÖ’nün giriştiği darbe teşebbüsü sırasında Boğaziçi Köprüsünde şehit olmuştu. Eski eşi Nihal Olçok’un sosyal medya daravnışları bu ölümü şüpheli hale getirdi. Şimdi de Darbe gecesi FETÖ’den tutuklu bulunan ve CIA ile Alman İstihbarat Servisi BND ile irtibatlı olduğu öne sürülen Enver Altaylı’nın darbe gecesi Nihal Olçok ile telefonla görüştüğü belirtiliyor.

CIA hesabına çalıştığı öne sürülen Altaylı’nın Nihal Olçok’u arayarak eşi Erol Olçok’un dışarı çıkmaması istediği belirtiliyor. Halbuki Nihal Olçok ile eşi Erol Olçok darbeden çok önce boşanmış ve ayrı evlerde yaşıyorlardı.

Nihal Olçok’un 15 Temmuz darbesi ile ilgili çıkışları, bu darbe teşebbüsüne karşı vatandaşın direnişini itibarsızlaştırmaya çalıştığı iddiası da sosyal medya platformlarında sıklıkla dile getiriliyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.