Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu'na: Akılsız başın cezasını ayaklar çeker

Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu'na: Akılsız başın cezasını ayaklar çeker

Prof. Dr. Ersan Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. 

Habertürk'te Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Raporu'na konuk olan Prof. Dr. Ersan Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iktisadi problemlerin çözümü noktasındaki güvenin muhalefet liderlerinden fazla olduğunun altını çizen Prof. Şen, muhalefet liderlerini alternatif olamadıkları için eleştirdi ve koltuklarını bırakmalarını istedi.

 

Şen şöyle konuştu:

 

"Ayıp bir şey bu ya. Eğer siz bu kadar yıl alternatif olamadıysanız, insanlara güven veremediyseniz, o ekibi kuramadıysanız, sokağa inemediyseniz, akvaryumda kaldıysanız, Ankara'nın sınırının dışına çıkmadıysanız, bu halkı tanımadıysanız, çarşı pazarı dinlemediyseniz, bırak kardeşim sen ya."

Milletin artık siyasi kısır tartışmalara karnının tok olduğunu vurgulayan Şen, "Doğu Akdeniz bizin için en önemli meselelerden, sen niye oraya laf ediyorsun. Senin ne işin var orada. Sen onu destekleyeceksin. Senin yerin başka yangın var ekonomi. sen onu getir koy. öneri getir, insanları inandır, cebine dokun, karnı aç insanların kulağı duymaz. Ama ben size şöyle söyliyeyim hala vazgeçmiyorlar sağolsun sözcüleri eliyle sabah akşam Sayın Cumhurbaşkanı'na -Sayın Cumhurbaşkanı eşittir Türkiye Cumhuriyeti değil. Sen alternatif ol. olman lazım. Başka çaren yoksa böyle olur. İktisadi sorunları çözme noktasında önerilerini getir." diye konuştu. 

 

'AKILSIZ BAŞINI CEZASINI AYAKLAR ÇEKER'

 

CHP liderinin bir yanlışının da referandum sürecinde olduğunu belirten Şen, bunun da dokunulmazlığı kaldırmak olduğunu savundu.

 

İşte Şen'in bu konudaki eleştirileri:

 

"16 Nisan 2017 tarihli referandumda dedik ki, 68 ve 69. maddelerine dokunun, dokunulmazlıklara dokunmayın dedik. Böyle bir garip ülkeyiz. Türkiye Cumhuriyeti'nde milletvekili yasama dokunulmazlığına dokunmak isteyen irade, -ayıp bir şey_ muhalefet. Ya dokunulmazlık muhalefeti ve muhalif milletvekillerini korumak için varken bu ülkede muhalefet dokunulmazlık kaldırılsın diyor. Fantezi bunlar. Ben de dedim ki siz gidin Sayın Kılıçdaroğlu önce bunun günahını ödesin. Niye. Dedi ki, "Anayasa'ya aykırı ama siyasete uygun" geçici madde 20'yi koyarak geriye dönük Anayasa'ya aykırı. Ondan sonra ne oldu? Milletvekili tutuklanınca Ankara'dan İstanbul'a yürüdü. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker. YÜRÜRSÜN"

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.