Ersoy ve Sezen 21 Mart için hazır!

Ersoy ve Sezen 21 Mart için hazır!

Nostaljik şarkıların kraliçesi Muazzez Ersoy ile Türk Sanat Müziği'nin prensi olarak nitelendirilen Gökhan Sezen, 21 Mart tarihinde ilk kez birlikte Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecekler

Önceki gün dev konserin fotoğraf çekimleri için bir araya gelen Ersoy ve Sezen: "Bostancı Gösteri Merkezi'nde birlikte inanılmaz bir repertuvar izleyicilerimizi, dinleyicilerimizi bekliyor. Muhteşem bir gece olacak. En dinamik, en güzel, en ruha dokunan şarkılar seçtik. 7'den 77'ye herkesi bekliyoruz" açıklamasını yaptılar.

 

Muazzez Ersoy verecekleri konserle ilgili " Gökhan zaten ayaklı repertuvar, ben dersen çocukluğumdan beri müziğe tutkulu aşkla bağlıyım. Muhteşem bir repertuvarla izleyicilerimizin karşısında olacağız" dedi.

 

 

Basın mensuplarının "Şimdi rap müziği gündemde, popçular arasında da dayanışma var, Türk Sanat Müziği'nde bu neden yok?" sorusuna Muazzez Ersoy; "Türk müziği uzun süredir durgun döneme girdi. Kesinlikle bitmez! Belki bir nefes bir duraklama oldu, ama şimdi Türk Müziği inanılmaz derecede canlanacak" dedi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.