Erzurum’da Muharrem İnce’ye şok! Sert tepki!

Erzurum’da Muharrem İnce’ye şok! Sert tepki!

Erzurum İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Muharrem İnce büyük bir şok yaşadı. İşte ayrıntılar;

24 Haziran seçimleri öncesinde Erzurum’a gidemeyen Muharrem İnce, bugün Erzurum’da İl Başkanlığını ve İYİ Parti’yi ziyaret etti. Erzurumlu bir vatandaş ise Muharrem İnce’ye çok sert tepki gösterdi.

Erzurum'da bulunan Muharrem İnce, ziyaretleri esnasında hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Erzurumlu genç Muharrem İnce'ye "Benim askerime, polisime kurşun sıkanlarla niye birlik oluyorsunuz?" diye bağırdı.

Erzurum'da bulunan Muharrem İnce, CHP İl Başkanlığı'nın ardından İYİ Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada bir süre kalan İnce, daha sonra merkez Yakutiye ilçesindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum Kongresi boyunca 52 gün kaldığı eve geçti. İnce, Erzurum Atatürk Evi Müzesi Müdürü Mustafa Erkmen'in tarihi konakla ilgili anlattıklarını dinledi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Muharrem İnce, talepleri üzerine önce ayrı ayrı sonra toplu fotoğraf çektirdi. Atatürk Evi Müzesi'nden ayrılan İnce, caddede esnafla ve kent sakinleriyle tokalaşıp, sohbet etti. Havuzbaşı Meydanı'na kadar yürüyen İnce, buradan da toplantı yapacağı yere gitti.

Muharrem İnce aracına binerken arkasından bir genç, "Benim askerime, polisime kurşun sıkanlarla niye birlik oluyorsunuz?" diye bağırdı. İsmi öğrenilemeyen genç, polis tarafından çevreden uzaklaştırıldı.

tepki1-002.jpgtepki2-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum