Esenyurt'ta sığınmacılar site yönetimini sahte belgelerle ele geçirdi! Türkler azınlığa düştü

Esenyurt'ta sığınmacılar site yönetimini sahte belgelerle ele geçirdi! Türkler azınlığa düştü

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Twitter hesabından paylaştığı bir videoda İstanbul Esenyurt Fi tower sitesinin sığınmacılar tarafından nasıl istila edildiğini gözler önüne serdi.

Kurban Bayramı tatili dolasıyla ülkenin dört bir yanından vatandaşlar yaşadıkları yerden tatil beldelerine seyahat etti.

Başta İstanbul olmak üzere büyük kentlerde yoğunluk azaldı.

Ancak vatandaşların tatile çıkmasıyla ülkemizdeki sığınmacı sorunu iyice gözler önüne serildi.

Ülkemizi adeta istila eden sığınmacılar bayram dolayısıylaher yerde baş göstermeye başladı.

Ülkelerinde kalıp savaşmak yerine Türkiye'ye sığınan ve ülkemizin güvenliğini tehdit eden sığınmacılarla ilgili her geçen gün yeni bir video patlak verdi.

Son video ise sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan Zafer Partisi lideri ümit Özdağ'dan geldi.

Özdağ, Twitter hesabından paylaştığı bir videoda İstanbul Esenyurt Fi tower sitesinin sığınmacılar tarafından nasıl istila edildiğini gözler önüne serdi.

 

Özdağ paylaşımına şu notu ekledi:

 

'İstanbul Esenyurt Fi tower sitesi 1755 dairenin bulunduğu bir site. Sitede Türkler azınlığa düşmüşler. Araplar site yönetimini sahte veya şüpheli Vekaletnameler kullanarak ele geçirmişler. Arapların çoğunluğu ele geçirdiği sitede harcamalar artmış. 2022’de 17 milyon, 2023’de 23 milyon ek bütçe çıkarmışlar. Bu büyük rakamlara karşı çıkan Türk ev sahiplerine “fakir. Türk istemiyoruz” diyorlarmış. Azınlıkta kalan Türkler Büyükçekmece cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunmuş  Büyükçekmece 1. Sulh hukuk mahkemesine dava açmış yaklaşık 1 yıldır hukuk mücadelesi veriyorlar. Aşağıdaki görüntülerde site bahçesinde kalınan bayram namazından. Türk imamın arkasında namaz kılmamak için bahçede kılıyorlar. Bu sitede yaşananlar Türkiye’nin geleceğini anlatıyor.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.