Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde gözaltı sayısı 3'e yükseldi

Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde gözaltı sayısı 3'e yükseldi

Esenyurt’ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin zanlılara yardım ettiği belirlenen bir kişi daha gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlının işlemlerine başlandı. Kan donduran cinayetle ilgili gözaltı sayısı 3’e yükseldi.

İstanbul Esenyurt'ta, önceki akşam saat 23.23’te Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki Tekel bayiinde meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, iş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiye silahlı saldırıda bulundu.

Kurşun yağmurunun tutulduğu 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. Olayın ardından saldırganlar geldikleri ciple olay yerinden kaçtı.

Saldırı anlarının işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildiği olayın ardından Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda 4 şüphelinin kimlikleri tespit edildi. Polis ekiplerin çalışması sonucu kimlikleri tespit edilen 4 şüpheliden Murat Özer, dün Esenyurt’ta yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şüphelilerden S.Ö'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayın şüphelilerinden biri daha (S.Ö.) yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö'den sonra S.Ö'de yakalandı. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor" dedi.

Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayiine yapılan silahlı saldırı ile ilgili olarak yakalanan ve adliyeye sevk edilen Murat Özer hakkında ek gözaltı kararı verilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderilmişti. Polisin diğer şüpheliler; A.Ö ve T.Ö'yü yakalamak için çalışması sürüyor.

 

GÖZALTI SAYISI 3'E YÜKSELDİ

 

İstanbul Esenyurt’ta ortaya çıkan dehşet görüntülerin yer aldığı olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, tekel bayisindeki silahlı saldırı olayını gerçekleştiren şüphelilerden Murat Özer yakalandı.

Sürdürülen soruşturmanın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikya şüphelilerden S.Ö.’nün yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında bir şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 3’e çıktı. Firarda kalan bir kişinin yakalanması çalışmalarına devam ediliyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.