Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül siyasete geri döndü

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül siyasete geri döndü

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, istifasının ardından ilk kez siyaset sahnesinde görüldü.

Adalet Bakanlığı görevinden 29 Ocak’ta istifa ederek koltuğunu Bekir Bozdağ’a bırakan Abdulhamit Gül, kısa süreli sessizliğin ardından yeniden siyaset sahnesine döndü. Eski Bakan Gül, dün memleketi Gaziantep’e giderek burada Vali Davut Gül’ü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bugün ise AK Parti İl Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Toplantıya Abdulhamit Gül'ün yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

 

'MAKAMLAR GELİR GEÇER'


Abdulhamit Gül, AK Parti'nin Türkiye'yi kucaklayan siyaset ve hizmet anlayışını ortaya koyduğunu belirterek, vatandaşı ayrıştıran hiçbir politikayı desteklemediğini söyledi. AK Parti'nin Türkiye'deki tüm sorunların farkında olduğunun altını çizen Gül, sorunların görmezden gelinmediğini vurguladı.

Abdulhamit Gül, makam ve mevkilerin geçici olduğunu ifade ederek, asıl konunun memleket için neler yapıldığı olduğunu belirterek, "Mevkiler, makamlar gelir geçer. Ama en güzel makam, bu milletin ferdi olmak ve bu ailenin bir parçası olmaktır. Bu millete bugüne kadar olduğu gibi hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Mevkiler, makamlar değil, ne yaptığınız önemlidir. Ne olduğunuz değil memleket için ne yaptığınız önemlidir. Bizler nerede olursak olalım memleketimizi daha da geliştirmek için bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.