Eski AK Parti milletvekili Pelin Gündeş Bakır açıkladı: Parti kuruyorum

Eski AK Parti milletvekili Pelin Gündeş Bakır açıkladı: Parti kuruyorum

Suriyelilere ilişkin paylaşım yaptığı için partisinden ihraç edilen eski AK Parti milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır yeni bir parti kuracağını açıkladı.

Eski AK Parti milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır yaptığı açıklamada “Yerli ve milli bir muhalefet için geliyoruz. Türkiye’nin sigortası olacağız” dedi.

Bir kaç ay içerisinde partinin isminin belli olmayacağını ve İçişleri Bakanlığına başvuru yapacaklarını söyleyen Pelin Gündeş, “Partinin kurucuları arasında ağırlıklı olarak İş insanı ve akademisyenler olacak. Yol arkadaşlarım Türkiye’nin yakından tanığı isimler” dedi.

 

Pelin Gündeş, parti kurma fikrinin uzun zamandır olduğunu ifade eden Pelin Gündeş, daha önce kendisine şu anda Meclis’te olan bir parti genel başkanından milletvekilliği teklifi geldiğini anlatarak şöyle konuştu:

 

“O partinin lideri benim parti kurma fikrimin olduğunu biliyordu. İki genel başkan yardımcısını bana gönderdi ve milletvekilliği teklif etti. Hatta 4 kez toplantı yaptık. Ancak milletvekilliği listesine alınmadım. İşte ben tam da bu kirli düzene karşı olduğum için yeniden siyasete gireceğim. Arkamızda mafyalar, gayrı meşrular ve holdingler yok. Kavga etmeye gelmiyoruz.”

 

AK PARTİ'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ


Sosyal medya hesabından Suriyelilere ilişkin paylaşım yapan 24'üncü dönem Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'ın, kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilerek partiden kesin ihracına karar verilmişti.

 

"SURİYELİLERİ TÜRKLERİN SIRTINDAN İNDİRİN ARTIK" DİYE YAZMIŞTI


İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir evde 3 kişilik bir ailenin cansız bedeni bulunmuştu. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir" denilmişti.

Olay hakkında paylaşım yapan Pelin Gündeş Bakır, “Bu sabah Bakırköy'de 3 kişilik aile hayatına son verdi. Evde yapılan incelemede siyanüre rastlandı. Bu son 10 günde yaşanan 3. toplu intihar vakası. Milletimiz ölüyor. Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık. Vatanlarına dönsünler. Hiçbirine vatandaşlık verilmesin!” demişti.


Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:Oda TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.