Eski AKP'li vekilin eşini vali yaptılar!

Eski AKP'li vekilin eşini vali yaptılar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün resmi gazetede yayımlanan kararnamesindeki atamalara göre, AKP İzmir eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın eşi Funda Kocabıyık Uşak valisi oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün resmi gazetede yayımlanan kararnamesindeki atamalara göre, MEB’in iki önemli yöneticisi vali oldu. AKP İzmir eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın eşi Funda Kocabıyık Uşak valisi olurken, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan ise Sivas valisi oldu.

Mektepligazete sitesinin haberine göre, 2018/202 sayılı atama kararlarına göre; MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan, Sivas Valisi; MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Funda Kocabıyık ise Uşak Valisi olarak atandı.

Salih Ayhan, Bayburt’ta Selçuklu mirası olan tarihi Ulu Camii’de 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birçok bakanla beraber kıldığı Cuma Namazı’na katılmasıyla dikkat çekmişti.

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

AKP İzmir eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın eşi olan 2 çocuk annesi Funda Kocabıyık, Uşak tarihinde ilk kez bir kadın vali olarak görev yapacak.

Vali Funda Kocabıyık, 'Sayın Cumhurbaşkanımız bizi bu göreve layık gördüğü için çok mutlu oldum. Allah, devlet büyüklerimizi, devletimizi milletimizi inşallah mahcup etmeyecek hizmemetler nasip etsin. Var gücümüzle Uşak için çalışacağız bundan sonra' dedi.

Funda Kocabıyık’ın meslek hayatına Ordu İmam Hatip Lisesi’nde felsefe öğretmeni olarak başladığı biliniyor.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.