Eski CHP Kadın Kolları Başkanı: Kılıçdaroğlu beni aşağıladı onurumu kırdı

Eski CHP Kadın Kolları Başkanı: Kılıçdaroğlu beni aşağıladı onurumu kırdı

CHP Kadın Kolları eski Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimde kendisine karşı onur kırıcı hareketlerde bulunduğunu iddia etti.

CHP Kadın Kolları eski Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, verdiği söyleşide CHP’ye yönelik çok sert eleştirilerde bulundu. 

Ana muhalefet partisinin karşı çıktığı anayasa referandumuna “evet” oyu vereceğini söylemesiyle geçmişte gündeme gelen Atılgan, “CHP son günlerde taciz iddialarıyla medyada sıkça yer alıyor. CHP eski vekili Barış Yarkadaş bu iddialar hakkında konuştuğu için sosyal medya üzerinden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile gerilim yaşadı. Siz Kaftancıoğlu'nun bu tutumunu nasıl buldunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

 

Bence Kaftancıoğlu'nun il başkanı koltuğunda oturması bile yanlış. Canan Kaftancıoğlu kadını sevmeyen bir kadın. Zaten böyle bir kadından bir şey beklememek gerekiyor. Oğuz Kaan Salıcı sayesinde bu mevkilere geldi. Çok iddialı söylüyorum, Canan Kaftancıoğlu Baykal döneminde olsaydı CHP'nin önünden bile geçemezdi. Kaftancıoğlu kaç yıl emek vermiş ki partiye? Baykal partiye emek veren kadınlara aktif görev veriyordu. Kılıçdaroğlu ise hiç öyle değil. Bakın ben kadın kolları genel başkanı iken kendisinin yanına gittim. Kadın kolları genel başkanlığı için "Aday olayım mı?" diye sordum. Bana "Benim adayım sensin" dedi. Ancak seçimde karşıma beş aday daha çıkardı ve başkasını seçtirdi. Beni aşağılamaktır bu. Örgüt önünde beni küçük düşürdü. Bir kadın olarak onurumu kırdı. Baykal döneminde olsaydı asla böyle bir duruma düşmezdim.


Atılgan “Kılıçdaroğlu'nun partili kadınlara hakkaniyetli davranmadığını düşünüyor musunuz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi:

 

Evet. Bakın ben partimde Kemal Kılıçdaroğlu döneminde haksızlığa uğradım. Ama benim gibi yıllarca emek vermiş kadın arkadaşlarımız da var hakkı yenen. Parti meclis üyeliğine seçiliyorlar. Ama kendilerine ya vekil listesinde yer verilmiyor ya da seçilmeyecek sıraya konuyor.
 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum